Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce face Simona Halep cu banii castigati din tenis

ADPM ADPM,
Ce face Simona Halep cu banii castigati din tenis

Simona Halep a castigat pana acum peste 11 milioane de dolari din tenis si din contracte de publicitate. Iata ce a decis sa faca cu o parte din averea stransa. continuă pe ADPM

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul trei in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA), dupa ce Angelique Kerber a castigat turneul Australian Open si a devansat-o in ierarhie pe jucatoarea constanteana.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe trei - Maria Sharapova, pe locul 6 in lume

Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania aflandu-se acum pe trei. Pe doi a urcat Angelique Kerber, sportiva care a castigat recent Australian Open. Invinsa in sferturile de la Melbourne de Serena Williams, Maria Sharapova se afla acum pe pozitia a sasea.

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii. Cu cine se lupta romanca. Intra si voteaza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul profesionist, intr-un meci disputat la turneul de la Sydney. Halep.

Petra Kvitova mizeaza pe forma slaba aratata de Simona Halep

Lidera echipei Cehiei, Petra Kvitova, a declarat ca forma slaba aratata de Simona Halep in acest an va constitui in avantaj in cele doua zile ale disputei cu Romania din Fed Cup.

Simona Halep: Lets start

Aflata dupa Australian Open cu un picior in groapa, Simona Halep este acum in mare verva si a publicat pe retele sociale in mesaj in limba engleza legat de meciul cu Cehia din Fed Cup.

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open.

Chiar si asa pozitia ar fi generoasa! Specialistii americani spun pe ce loc ar trebui sa fie Simona Halep in topul WTA

Simona Halep a cazut pe pozitia a treia in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, dupa ce a fost depasita de Angelique Kerber.

Simona Halep, incantata de conditiile pentru Fed Cup: A spus ca arata totul foarte bine si ca ii place foarte mult

Jucatoare de tenis Simona Halep s-a declarat incantata de conditiile de care beneficiaza pentru meciul de FED Cup dintre Romania si Cehia care se va disputa intre 6-7 februarie la Cluj.

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep pierde locul doi

Victoria obtinuta de Angelique Kerber in finala de la Australian Open a propulsat-o pe aceasta pe locul doi mondial, de unde Simona Halep a coborat o pozitie. Vedeti cum arata noul clasament mondial dupa primul turneu de Mare Slem al anului.

VIDEO Simona Halep face minuni si cu piciorul. Demonstratie de free style a jucatoarei noastre, in sala de la Cluj

Simona halep se afla la Cluj, alaturi de celelalte jucatoare din echipa de FED Cup a Romaniei, care va intalni in weekend echipa similara a Cehiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )