Libnet.ro
UNICEF

23:29

Facebook interzice o miscare de extrema dreapta din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Facebook interzice o miscare de extrema dreapta din Statele Unite

Facebook a anuntat marti ca a interzis pe platforma sa miscarea de extrema dreapta Boogaloo, acuzand-o ca promoveaza in mod activ violenta. continuă pe Adevărul

Facebook interzice o miscare violenta de extrema dreapta

Facebook a anuntat ca a interzis pe platforma sa grupari de extrema dreapta americana din miscarea Boogaloo , care cauta in mod activ sa comita violente .

Kievul protesteaza fata de prezenta unor eurodeputati de extrema dreapta in Crimeea cu prilejul referendumului lui Putin

Ministerul ucrainean de Externe cere Frantei sa reactioneze in mod oficial fata de sosirea marti in Crimeea anexata de Moscova a cinci eurodeputati francezi din cadrul Partidului Rassemblement National RN, fostul FN, extrema dreapta), invitati de Rusia in calitate de observatori la referendumul constitutional, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Germania desfiinteaza o unitate de elita a armatei, destabilizata de serie de scandaluri privind legaturi cu extrema dreapta

Germania desfiinteaza una dintre cele patru companii ale unitatii militare de elita Kommando Spezialkrafte, destabilizata de o serie de scandaluri cu privire la legaturi ale unor membri ai KSK cu miscarea de extrema dreapta.

Germania isi dizolva partial unitatea militara de elita. Armata ii exclude pe extremistii de dreapta din randurile sale

Unitatea militara de elita germana, destabilizata de mai multe scandaluri cu privire la legaturile unora dintre membrii sai cu miscarea de extrema dreapta, va fi partial dizolvata, a anuntat marti ministrul german al apararii, Annegret Kramp-Karrenbauer, informeaza AFP, relateaza Agepres.

Statele Unite, din ce in ce mai singure, intr-un moment in care liderii globali trebuie sa-si uneasca fortele cu un scop comun

Din cauza presedintelui Donald Trump, Statele Unite sunt indubitabil pe cale sa devina, daca nu sunt deja, un paria Covid-19 si un aliat instabil pentru parteneri. Ramane de vazut cum vor reactiona liderii europeni si daca vor incerca sa corecteze in vreun fel gafele liderului de la Casa Alba.

PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, un documentar de exceptie despre viata liderului rus, ascensiunea sa la putere si implicarea in afacerile intere ale Casei Albe, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, vineri, 3 iulie, de la ora 22. 00 si in reluare duminica, ora 16. Documentarul PUTIN, AMENINTARE.

ANTHONY FAUCI: Statele Unite nu pot conta pe faptul ca vor avea un vaccin eficace pentru Covid-19

Statele Unite nu pot conta pe disponibilitatea unui vaccin sigur si eficace pentru Covid-19.

Fauci: Statele Unite nu pot conta pe faptul ca vor avea un vaccin eficace pentru Covid-19. Epidemia s-ar putea agrava semnificativ

Statele Unite nu pot conta pe disponibilitatea unui vaccin sigur si eficace pentru Covid-19, a declarat marti cel mai reputat expert in boli infectioase al guvernului american, Anthony Fauci, care a avertizat ca cresterea zilnica a cazurilor ar putea ajunge de peste doua ori mai rapida daca americanii nu vor lua masuri pentru a tine virusul sub control, transmite Reuter.

Michelle Bachelet critica raspunsul la pandemie in China, Rusia si Statele Unite

Inaltul comisar al ONU pentru drepturile omului a denuntat marti intimidarea exercitata de autoritati in China si in Rusia in contextul pandemiei, ca si negarea realitatii crizei sanitare in Statele Unite.

Uniunea Europeana a aprobat lista de state sigure pentru calatorii, intre care nu se afla Statele Unite

Uniunea Europeana a exclus Statele Unite de pe lista sigura de 14 tari pentru care blocul comunitar va permite calatoriile neesentiale incepand de miercuri. intre tarile excluse se mai afla Rusia, Brazilia si Turcia, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:29

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )