Libnet.ro
UNICEF

12:30

Facebook renunta la cea mai utilizata functie de pe aplicatia de mobil. Mesajele vor putea fi trimise doar prin Messenger

Adevărul Adevărul,
Facebook renunta la cea mai utilizata functie de pe aplicatia de mobil. Mesajele vor putea fi trimise doar prin Messenger

Facebook ii forteaza pe utilizatorii de smartphone-uri sa descarce aplicatia Messenger. Compania a decis sa inlature functia de mesagerie instant din aplicatiile Facebook pentru Android si iPhone, potrivit TechCrunch. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a afirmat ca va detine cea mai inalta functie din stat

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca va detine cea mai inalta functie din stat, relateaza Mediafax. La prezentarea bilantului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne MAI), atat premierul Ponta,.

DxOMark: Xperia Z2 are cea mai buna camera dintr-un smartphone

Odata cu lansarea noii generatii de terminale, precum Xperia Z2, aflam ca cel mai recent varf de gama de la Sony are cea mai buna camera. Creatorii Xperia Z2 fac eforturi semnificative pentru a-i oferi acestui aparat o lansare globala, din pacate nu prea le iese. Trecand insa peste acest detaliu de logistica, primele teste cu aparatul confirma abilitatile de captura remarcabile ale modelului. Printre primii care au apucat sa puna mana pe acest gadget, echipa DxOMark nu a ezitat [].

Adio listare pe Bursa a Romtelecom? Ministrul pentru Societatea Informationala crede ca negocierea directa este cea mai buna solutie

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, considera ca negocierea directa este cea mai buna solutie pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la Romtelecom. Acesta a evaluat pachetul de actiuni la 300-600 mil. euro, scrie Mediafax .

Regizorul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare de la Centrul National al Cinematografiei pentru a realizat RMN

Regizorul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare de la Centrul National al Cinematografiei. Castigatorul Palm d`Orului va primi aproape 4,5 milioane de lei pentru a realiza pelicula RMN. in aceeasi co.

Regizorul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare de la Centrul National al Cinematografiei pentru a realiza RMN

Regizorul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare de la Centrul National al Cinematografiei. Castigatorul Palm d`Orului va primi aproape 4,5 milioane de lei pentru a realiza pelicula RMN. in aceeasi co.

ASUS anunta cea mai puternica placa grafica, Radeon R9 295X2

ASUS a anuntat cea mai puternica placa grafica din portofoliul lor si din cel al lui AMD, Radeon R9 295X2. Vorbeam acum cateva zile de acest model, si despre puterea de procesare de neegalat a acesteia. Practic, discutam de doua cipuri AMD Hawaii 290X implementate pe un singur PCB, care are desigur nevoie de o racire customizata hibrida, apa+aer. Astfel, sistemul pe aer raceste memoriile, iar cel pe apa cele doua cipuri grafice, cunoscute deja ca fiind destul de fierbinti [].

Cristian Mungiu, cea mai mare finantare de la CNC

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 4. 000 de lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul RMN, conform Mediafax.

Avertizare meteo: vremea se raceste si va ploua in cea mai mare parte a tarii

Miercuri, incepand de la ora 18:00 si pana pe 11 aprilie la ora 21:00, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zona montana vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei avertizari meteo data de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Informare meteo. Vremea se raceste accentuat si va ploua in cea mai mare parte a tarii

Miercuri, incepand de la ora 18. 00 si pana pe 11 aprilie la ora 21. 00, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zona montana vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei avertizari meteo date de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Consiliul Judetean vrea sa promoveze cea mai frumoasa manastire din Satu Mare. Investitia va ajunge la 150.000 euro

Consiliul Judetean Satu Mare va promova prin fonduri europene cea mai frumoasa manastire din judet- Manastirie Franciscana din Capleni, unde se afla cripta grofilor Karolyi. Pentru asta se va depune un proiect de 150. 000 de euro in vedere aprobarii unei finantari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )