Libnet.ro
UNICEF

15:00

Facebrands.ro: Cati romani folosesc Facebook in 2016

România Liberă România Liberă,
Facebrands.ro: Cati romani folosesc Facebook in 2016

Aproximativ 8. 4 milioane de romani au, in prezent, cont de Facebook, dintre care 1. 9 milioane sunt din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Business Report: Brexitul si Romania. Cati romani traiesc in Marea Britanie, cat exportam acolo si ce; Raportul de tara CE pe Romania: Vulnerabilitatile acestui an; Solutia pentru criza petrolului - falimentul unor producatori mondiali

Singura mina de uraniu, pe cale sa fie inchisa Mina de la Crucea, judetul Suceava, ultima exploatare de uraniu inca activa din Romania, este pe punctul sa se inchida. Subventii APIA 2016. Lista documentelor ce trebuie depuse odata cu cererea unica de plata APIA desfasoara campania de depunere a cererilor in perioada 1 martie - 16 mai.

Cati romani s-au uitat la primul episod din sezonul 9 al serialului Las Fierbinti: Pro TV, varf de aproape trei milioane de telespectatori

Las Fierbinti a inceput cu dreptul sezonul 9, primul episod fiind pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.

Stagiarii romani la Google si Facebook intorsi acasa sa schimbe mentalitati: in Romania, daca pui o intrebare, lumea crede ca esti prost

Un grup de cinci fosti olimpici, actualmente studenti, masteranzi si doctoranzi la matematica si-au propus sa-i invete pe copii sa descopere farmecul matematicii si informaticii. Ei vor sa arate elevilor ca profesorul care preda poate fi nu numai un dascal, ci si un prieten care incearca sa le explice modul in care cele doua discipline scolare ar trebui privite ca un instrument util pentru viitorul lor profesional.

Romani blocati pe un aeroport din Elvetia! Ce s-a intamplat

Rabdarea a peste 200 de oameni, printre care sunt si multi romani, le este pusa serios la incercarea. Ei sunt blocati pe un aeroport din Elvetia. Avionul care trebuia sa-i aduca de la Basel la Cluj-Napoca.

Geneva 2016: Masina Anului este Opel Astra K

Pentru al cincilea an consecutiv, deschiderea Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil de pe batranul continent, este prefatata de anuntarea castigatorului prestigiosului concurs Car of the Year. Juriul specializat, format din 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, a desemnat, cu un total de 309 puncte, Opel Astra K drept Masina Anului 2016, in cadrul unui eveniment organizat la Palexpo, pe 29 februarie.

OSCAR 2016. Charlize Theron, prezenta ravasitoare pe covorul rosu

Eleganta si stralucirea au fost cuvintele de ordine ale celei de-a 88-a editii de decernare a premiilor Oscar, printre cele mai apreciate tinute numarandu-se rochia rosie purtata de Charlize Theron,.

OSCAR 2016: Momente inedite petrecute in timpul galelor

Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara.

OSCAR 2016. Discursul lui Leonardo Di Caprio, la castigarea primului trofeu din cariera

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut an ultimii ani.

MACRO NEWSLETTER 29 februarie 2016

Comenzile pentru bunuri durabile din SUA au crescut peste asteptari in ianuarie 2016, cu o rata lunara de 4,9%, dupa un declin de 4,6% in luna precedenta, iar cresterea anuala a fost de 1,8%, dupa un declin de 0,1% in luna anterioara.

OSCAR 2016 in cifre. Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisa in peste 225 de tari

De la lungimea covorului rosu, la greutatea statuetelor aurii si pana la numarul scaunelor, iata principalele cifre care insotesc cea de-a 88-a ceremonie a premiilor Oscar care va avea loc duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )