Libnet.ro
UNICEF

10:30

Factura la energie electrica, majorata din cauza unei noi taxe

B1 B1,
Factura la energie electrica, majorata din cauza unei noi taxe

Din iulie platim mai mult la factura de energie electrica. Explicatie este simpla, achitam o nou taxa si anume de liberalizare a pietei, intitulata: Componenta de piata concurentiala. Adica, fiecare. continuă pe B1

Incepand cu 1 iulie, pe factura de energie electrica a fost adaugata o taxa pe liberalizare: Componenta de piata concurentiala

Consumatorii casnici de energie electrica au avut surpriza sa constate ca in facturile primite incepand cu luna iulie 2013 un nou tarif, mai exact un fel de taxa pe liberalizarea pietei. Se numeste Componenta de piata concurentiala CPC). Reamintim ca de la 1 iulie a inceput sa fie aplicat calendarul de liberalizare treptata a pietei energiei la consumatorii casnici. Primul pas a insemnat o deschidere de 10% a pietei. Ce inseamna componenta de piata concurentiala? Potrivit Electrica Furnizare, este un tarif nou de energie electrica activa, aplicat de furnizorii de ultima instanta in factura clientilor finali care nu au uzat de eligibilitate, corelat cu calendarul de eliminare a tarifelor reglementate, cu scopul liberalizarii complete a pietei de energie electrica. Vezi in text ce spune presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet, pentru HotNews. ro.

Un tanar din Buzau ar putea sa stea trei ani in spatele gratiilor din cauza unei imagini pe care a postat-o pe Facebook

Un tanar din Buzau s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care apare imbracat in uniforma nazista si avand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea.

Amicalul jucat de Petrolul Ploiesti cu Ludogoret, suspendat din cauza violentelor din teren si de la vestiare

Amicalul disputat vineri seara de Petrolul Ploiesti cu formatia bulgara Ludogoret Razgrad a fost suspendat, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare. Incidentele au inceput spre.

Amical dintre Petrolul Ploiesti si Ludogoret suspendat din cauza violentelor din teren si de la vestiare

Un meci amical al echipei Petrolul Ploiesti cu formatia bulgara Ludogoret Razgrad, la care evolueaza Cosmin Moti, a fost suspendat, vineri, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare, informeaza site-ul oficial al clubului prahovean, potrivit Mediafax.

MECI SUSPENDAT din cauza violentelor unor suporteri. Vezi ce s-a intamplat.

Meciul amical dintre echipele Petrolul Ploiesti si Ludogoret Razgrad din Bulgaria, la care evolueaza Cosmin Moti, a fost suspendat, vineri, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare, informeaza site-ul oficial al clubului prahovean, informeaza Mediafax. Incidentele au inceput spre finalul primei reprize a meciului de la Razgrad. In minutul 43, dupa un duel intre Camara si Moti, a izbucnit o altercatie intre jucatorii celor doua echipe, trei fotbalisti fiind .

RATB reorganizeaza liniile de transport din Cartierul Bucurestii Noi

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) reorganizeaza liniile de transport din Cartierul Bucurestii Noi, linia 20 de tramvaie si linia 97 de troleibuze fiind suspendate, arata un comunicat de presa.

Sorin Oprescu: Legea este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca legislatia privind eutanasierea cainilor maidanezi este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor. Am facut ceea ce a ordonat legea. Asteptam ca Parlamentul sa ia o decizie imediata, a declarat Sorin Oprescu. Primarul general, a anuntat, miercuri, ca municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea cainilor vagabonzi. Sorin Oprescu vrea ca referendumul sa fie organizat in data de 6 octombrie, iar pana .

Europa sta pe o bomba cu ceas din cauza somajului in randul tinerilor

Europa sta pe o bomba cu ceas demografica din cauza somajului record in randul tinerilor, combinat cu imbatranirea populatiei, a avertizat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, directorul general al Organizatiei Mondiale a Muncii.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Actrita franceza Valerie Benguigui a murit la 47 de ani, din cauza unui cancer mamar

Actrita franceza Valerie Benguigui, recompensata cu premiul Cesar in 2013, pentru rolul secundar din comedia Le Prenom, a murit, luni seara din cauza unui cancer mamar. Actrita in varsta de 47 de ani a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )