Libnet.ro
UNICEF

01:05

Factura populatiei si a micilor companii, umflata cu aproape 600 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Factura populatiei si a micilor companii, umflata cu aproape 600 milioane de lei

GDF Suez a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, un proces impotriva reglementatorului pietei noastre de energie ANRE) privind costuri nerecuperate prin tarifele reglementate ale gazelor, potrivit datelor transmise ieri de ANRE. Instanta a dispus ca reglementatorul sa-i plateasca distribuitorului de gaze in jur de 291 milioane de lei - prejudiciu realizat pana la finalul anului 2010. Decizia Curtii de Apel scoate la iveala decontul celebrului dosar al gazelor ieftine instrumentat de DIICOT, in care sunt urmariti penal Ioan Niculae, patronul InterAgro, si fostii ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu. Acestia din urma au permis marilor consumatori sa cumpere gaze numai din productia interna a Romgaz in 2009 si 2010, iar efectul produs a fost importarea unor cantitati suplimentare de gaze rusesti in perioada iernii pentru acoperirea necesarului de consum al populatiei si micilor companii. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi de aproape 2 milioane de lei, rezultatul controalelor ANAF in minivacanta de 1 Mai

Inspectorii de la Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) au dat amenzi de aproape doua milioane de lei si au confiscat venituri si bunuri in suma de 200. 000 de lei, in urma unor controale facute in.

Investitii de aproape 90 milioane lei in Hunedoara

Primaria Municipiului Hunedoara a programat, pentru acest an, un buget total de investitii de 89,9 milioane de lei, din care 28,2 milioane vor fi folosite pentru investitiile noi, iar lucrarile in derulare vor primi 61,6 milioane lei, potrivit datelor furnizate de institutie.

Inspectorii antifrauda au dat amenzi de aproape 2 milioane lei in minivacanta de 1 mai

Inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat, in perioada 1-3 mai, mai multe firme din zonele turistice cele mai frecventate, actiune in urma careia au dispus amenzi totale de 1,965 milioane lei si confiscari de venituri, numerar si bunuri in valoare totala de 203. 611 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )