Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia Aurei Ion da statul in judecata daca nu sunt gasiti vinovatii tragediei din Apuseni

Adevărul Adevărul,
Familia Aurei Ion da statul in judecata daca nu sunt gasiti vinovatii tragediei din Apuseni

Familia studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni va da in judecata statul daca va considera ca raportul anchetei efectuate de procurori nu va stabili vinovatii pentru tragedia in care si-au pierdut viata Aurelia Ion si pilotul Adrian Iovan, potrivit gandul. info. continuă pe Adevărul

Familia Aurei Ion, pregatita sa dea statul roman in judecata

Familia Aurei Ion va da statul roman in judecata daca va considera ca raportul anchetei efectuate de procurori nu va stabili vinovatii pentru tragedia aviatica din Muntii Apuseni. La aproape doua.

Familia Aureliei Ion va da statul in judecata, daca nu sunt gasiti vinovatii accidentului ...

Familia Aureliei Ion, studenta care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a anuntat ca va da in judecata statul daca va considera ca raportul anchetei efectuate de procurori nu va stabili vinovatii pentru tragedie, relateaza Mediafax. Citeste si: Medicul Radu Zamfir a plecat intr-o noua misiune de prelevare de organe, prima dupa accidentul aviatic Ne rezervam dreptul la o interventie civila si il vom folosi in cazul in care vom considera ca rezultatul anchetei nu este .

Familia Aureliei Ion va actiona statul in judecata daca nu sunt gasiti responsabilii pentru accidentul din Apuseni

Familia studentei care a murit in accidentul aviatic dinApuseni vrea sa fie gasiti vinovatii pentru tragedia petrecuta in urma cu unsprezece zile, amenintand ca altfel va actiona in judecata statul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )