Libnet.ro
UNICEF

05:30

Farmaciile ar putea avea nevoie de acreditare la Ministerul Sanatatii pentru a putea vinde medicamente online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Farmaciile ar putea avea nevoie de acreditare la Ministerul Sanatatii pentru a putea vinde medicamente online

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, propunerea legislativa care prevede obligativitatea farmaciilor de a se acredita la Ministerul Sanatatii pentru a putea vinde medicamente in mediul online, altfel riscand amenzi de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Sanatatii a schimbat programul de vizitare a bolnavilor internati in spitale

Bolnavii internati in Spitalul de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati pot fi vizitati zilnic, insa numai pentru doua ore. Masura a fost luata de Ministerul Sanatatii in urma situatiei epidemiologice de la nivel national.

PSD, nemultumit de modul in care Ministerul Sanatatii gestioneaza cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca PSD este nemultumit de modul in care Ministerul Sanatatii gestioneaza cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, transmite Agerpres.

Vladimir Voronin, Igor Dodon si Renato Usatii ar putea avea STATUI in centrul Chisinaului

Ministrul moldovean al Apararii, Anatol Salaru, a declarat ca Vladimir Voronin, Igor Dodon si Renato Usatii, liderii celor trei partide de stanga proruse din Republica Moldova, ar putea avea cate un monument in centrul Chisinaului.

Soferii implicati intr-un accident auto produs de un asigurat Astra ar putea avea probleme majore, incepand din 4 martie: Nu mai are cine sa constate daunele

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a atentionat luni ca, incepand din 4 martie, nu mai are posibilitatea legala de a deschide noi dosare de dauna, respectiv de a efectua constatarea tehnica a avariilor, in cazul unui accident auto produs de asiguratii Astra Asigurari. Pagubitii sunt indrumati sa se adreseze lichidatorului judiciar, KPMG Restructuring, pentru a sti ce pot face. Problema este ca KPMG nu poate constata daunele. Cristian Muntean, presedintele ASSAI service-urilor auto independete) sustine ca dupa 3 martie, in conditiile in care KPMG nu a denuntat politele Astra, asiguratii vor ramane cu niste contracte valabile, dar in baza carora nu se vor putea face despagubiri. HotNews. ro a solicitat KPMG sa spuna ce pot face potentialii pagubiti Astra, dar pana la publicarea acestui articol nu am primit nici un raspuns.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )