Libnet.ro
UNICEF

10:30

O fata din Gorj a fost VIOLATA timp de doi ani de zile de propriul tata

Antena3 Antena3,
O fata din Gorj a fost VIOLATA timp de doi ani de zile de propriul tata

O fetita de numai 15 ani din Gorj a fost violata timp de doi ani de propriul tata. Fata nu a mai suportat agresiunile la care a fost supusa s-a plans autoritatilor. Dupa ce medicii legisti au. continuă pe Antena3

Ciobanul Ghita revine cu oferte noi. Cum poti avea gratuit HBO Go timp de doi ani

Vodafone a adus noi oferte pentru abonatii sai, cu HBO inclus si oferte limitate pentru roaming. De asemenea, utilizatorii pot avea oferte nelimitate in reteaua Supernet 4G si in roaming.

Un barbat dintr-o comuna gorjeana si-a violat fiica timp de doi ani

Un barbat de 41 de ani din comuna gorjeana Stanesti a fost retinut sub acuzatia de viol, informeaza Adevarul. El este acuzat ca si-a obligat fiica in varsta de 15 ani sa intretina relatii.

O catastrofa! O imagine cum vezi numai in filme! Au trecut doi ani de la TRAGEDIA din Muntenegru

Au trecut doi ani de la tragedia din Muntenegru in care 47 de romani care trebuiau sa ajunga in vacanta cu un autocar, au ajuns intr-o prapastie. Pe o sosea ingusta de langa Podgorita, in mijlocul unui.

Un barbat din Stanesti si-a violat propria fiica timp de aproape doi ani

Un barbat din comuna gorjeana Stanesti a fost retinut de politie sub acuzatia de viol. Acesta este acuzat ca si-a obligat propria fiica sa intretina relatii sexuale.

Productia Porsche 918 Spyder a ajuns la final, in mai putin de doi ani

Productia masinii sport exclusiviste Porsche 918 Spyder a ajuns la final, dupa 21 de luni de fabricatie, timp in care au iesit pe portile uzinei din Zuffenhausen, Germania, toate cele 918 unitati planificate sa fie produse. Masina se alatura unor modele precum Porsche 904 Carrera GTS, Porsche 959, Porsche 911 GT1 si Porsche Carrera GT ca fiind un model produs in serie limitata si care aduce o contributie importanta marcii Porsche si tehnologiei de fabricatie a automobilelor, in general.

Cristoiu: Ne aflam in fata unui moment unic postdecembrist. Timp de aproape o luna, Romania va avea un premier interimar, dar si un premier plin

Decretul prin care Gabriel Oprea a fost numit premier interimar pentru 28 de zile a fost publicat in Monitorul Oficial. Desi a fost convenita perioada de 28 de zile, articolul 107, alineatul 3 din Constitutie.

VIDEO Tragicomedie cu politisti: un echipaj din Calan a fost filmat in timp ce indesa un suspect in portbagajul masinii, ca pe un sac de cartofi

Trei politisti au fost filmati in timp ce au fortat un barbat sa intre in portbagajul autospecialei de Politie, pe care apoi l-au transportat la sectie. Incidentul s-a petrecut in fata unui supermarket din Calan, iar agentii nu au schitat niciun gest de ezitare. Motivul: suspectul nu mai avea loc pe bancheta din spate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )