Libnet.ro
UNICEF

08:30

Faze Tari: Barbatul care a fost concediat din cauza ca era prea politicos. Mi-au spus ca sunt prea dragut cu ei; Un telefon de doi lei i-a salvat viata unui protestatar. Aparatul a oprit un glont: Ziua era functionara la banca, noaptea avea un hobby scan

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Barbatul care a fost concediat din cauza ca era prea politicos. Mi-au spus ca sunt prea dragut cu ei; Un telefon de doi lei i-a salvat viata unui protestatar. Aparatul a oprit un glont: Ziua era functionara la banca, noaptea avea un hobby scan

100 de Peligrad vin din toata lumea Dupa cativa ani de pregatiri, membrii uneia dintre cele mai vechi familii din Romania se reunesc luna viitoare din toate colturile lumii. Au furat bancomatul cu totul, din magazin Un bancomat a fost furat cu totul, in noaptea de miercuri spre joi, din holul unui magazin din Chiajna. continuă pe Hotnews

Aproape 800.000 de copii au fost stramutati din cauza insurectiei Boko Haram in Nigeria

Aproape 800. 000 de copii au fost fortati sa-si paraseasca locuintele din cauza insurectiei miscarii Boko Haram in nordul Nigeriei, a anuntat luni UNICEF, relateaza Mediafax. Majoritatea copiilor nigerieni.

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, condamnat la inchisoare pentru trafic de persoane. Decizia nu este definitiva si a fost deja atacata cu Apel

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru trafic de persoane, scrie Click. Urziceanu, care face parte dintr-o.

Avionul presedintelui sarb s-a intors la Belgrad dupa decolare din cauza din cauza defectarii unui motor

Avionul presedintelui sarb, Tomislav Nikolici, a fost nevoit sa se intoarca la Belgrad vineri dimineata din cauza defectarii unui motor, relateaza postul de radio B92, citat de Mediafax. Dupa ce unul dintre.

MAE: inca trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen

In cursul zilei de miercuri, alti trei cetateni romani si un membru de familie au fost evacuati din Yemen, a anuntat ministerul Afacerilor Externe. Astfel, pana in acest moment, 42 de romani si sapte membri.

VIDEO: Un campion mondial la sah a fost eliminat din concurs pentru ca trisa cu o aplicatie de iPOD

Campionul georgian la sah Gaioz Nigalidze a fost eliminat din turneul Mondial de la Dubai dupa ce comisia de supraveghere l-a prins cand trisa cu ajutorul tehnologiei, informeaza engadget.

MAE: Alti patru romani au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca, in cursul zilei de marti, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen, informeaza Mediafax.

MAE: inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti patru cetateni romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen.

Inca patru romani si doi membri de familie au fost evacuati din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 14 aprilie 2015, alti 4 cetateni romani si 2 membri de familie au fost evacuati din Yemen. Cetatenii romani au fost evacuati din Yemen, catre Khartoum Sudan), cu un avion al Organizatiei Internationale pentru Migratie, arata un comunciat de presa al MAE.

Faze Tari: Un cuplu din Canada si-a construit o locuinta plutitoare, in mijlocul golfului; Un barbat si-a rupt un tendon la deget dupa ce a jucat Candy Crush, non-stop, timp de doua luni; Se intampla la chinezi: casa din mijlocul strazii

Mama-eroina! La 65 de ani, are 13 copii si mai face patru. Annegret Raunigk 65 de ani), o profesoara din Berlin, care are deja 13 copii, e pregatita sa aduca. I-a returnat portofelul furat acum 14 ani. Surpriza uriasa pe care a avut-o barbatul din Croatia cand s-a uitat inauntru. Intamplare iesita din comun.

Faze Tari: Seamana perfect, desi nu sunt nici macar rude; Credeau ca au disparut complet, dar s-au trezit cu un exemplar esuat pe plaja; A cazut din copac si s-a intalnit cu Iisus! Povestea halucinanta a unei fetite de 12 ani din SUA

A cerut nota de plata si nu i-a venit sa creada. Pentru ce a fost nevoita sa plateasca o femeie. Gitte Denteneer, o femeie din Belgia, a ramas cu gura. Un barbat nu mai are voie sa se apropie de animale! In ce hal a fost gasit langa un caine husky!Kenneth Kellmer, un barbat de 41 de ani din SUA, risca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )