Libnet.ro
UNICEF

07:30

Faze tari: Cele mai mari secrete ale omenirii ascunse in arhivele secrete ale Vaticanului; Rechinul gigant descoperit pe o plaja din Filipine. Face parte dintr-o specie rara, care poate trai si 100 de ani; In Rusia a fost descoperita o noua specie de rep

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai mari secrete ale omenirii ascunse in arhivele secrete ale Vaticanului; Rechinul gigant descoperit pe o plaja din Filipine. Face parte dintr-o specie rara, care poate trai si 100 de ani; In Rusia a fost descoperita o noua specie de rep

O noapte cu o starleta, recompensa unei firme de IT din China pentru angajatul anului. O firma de IT din China ofera drept bonus celui care va fi ales angajatul anului o noapte cu o starleta porno. Compania Quhoo 360 ii va pune la dispozitie norocosului angajat o seara cu starleta. O rusoaica de 81 de ani a fost ucisa de trei pachete de unt! Moartea unei rusoaice de 81 de ani a cutremurat intreg mapamondul. Femeia, care era o supravietuitoare a asediului din Leningrad, din Al Doilea Razboi Mondial, a murit in arestul politiei, unde se afla pentru ca ar fi. continuă pe Hotnews

Cele mai mari tepe de pe internet. Virusul Politia Romana blocheaza calculatorul si a ucis oameni

Cele mai mari tepe de pe internet includ virusi care pot sa-ti blocheze calculatorul si sa-ti ceara rascumparare. Acestia sunt singurii care au facut si victime pana acum in istorie. Ransomware sau virusul Politiei Romane sunt printre cei mai periculosi .

Cele mai mari tepe de pe internet - Scrisorile nigeriene si loteriile false

Internetul este o zona unde s-au dezvoltat in ultimii ani fraude de tot felul. Cele mai mari tepe de pe internet pot insemna scrisori nigeriene sau mailuri spam. Putini cad in plasa, dar ei pot fi fraudati cu sume importante de bani.

Mai tari decat americanii si multe alte tari dezvoltate: Romania, din nou in topul tarilor cu cele mai mari viteze la Internet

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Cel mai recent raport al Akamai, serviciu care centralizeaza date referitoare la conexiunile la.

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! .

Premiera saptamanii: Boyhood, unul dintre cele mai importante filme ale deceniului

Filmul Boyhood: 12 ani de copilarie are astazi premiera in cinematografele din Romania. Filmat pe o durata de 12 ani in care regizorul Richard Linklater urmareste evolutia personajului Mason, pelicula a fost apreciata la scara larga pentru realismul imprimat fotografiei panoramice a adolescentei.

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

Sport la tine acasa! Cele mai eficiente clipuri cu antrenamente fizice! VIDEO

De la Jane Fonda sau Cher si pana la Cindy Crawford, Claudia Schiffer ori Marisa Tomei, iata cateva dintre cele mai reusite clipuri cu antrenamente fizice lansate de-a lungul anilor de vedete si nu numai! .

Cele mai usoare diete. Patru metode simple de a da jos kilogramele in plus

Uneori, atunci cand dorim sa slabim trecem printr-un adevarat calvar din cauza ca nu ne mai putem bucura de alimentele noastre preferate. Cu toate acestea, exista metode simple de a da jos kilogramele in exces. Va prezentam in cele ce urmeaza patru cele mai usoare diete de urmat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )