Libnet.ro
UNICEF

07:30

Faze tari: Efectul socant al cutremurului-monstru din Nepal; Incredibil! Si-a pus desfacator de bere in loc de dinte; Topul profesiilor care predispun la adulter

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Efectul socant al cutremurului-monstru din Nepal; Incredibil! Si-a pus desfacator de bere in loc de dinte; Topul profesiilor care predispun la adulter

A ascuns un cufar si acum mii de oameni din toata lumea calatoresc sa-l caute. Ce a ascuns inauntru un batran de 84 de ani. In urma cu patru ani, un milionar in dolari in varsta de 84 de ani a ascuns un cufar care, spune el, ar valora 2 milioane de dolari. Povestea celui mai inalt om din istorie: La varsta de 22 de ani, cantarea 199 de kilograme. Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. continuă pe Hotnews

Nou bilant al cutremurului din Nepal: Peste 7.000 de morti

Numarul victimelor cutremurului din Nepal a crescut din nou,ajungand la 7. 040 de morti si peste 14. 000 de raniti, a anuntat duminica Centrul national nepalez pentru situatii de urgenta, care atentioneaza ca aceste cifre ar putea creste in continuare, transmite AFP, conform Agerpres.

Un batran de 101 ani a fost salvat de sub daramaturi, in urma cutremurului din Nepal

Bilantul victimelor dupa cutremurul devastator din Nepal a atins, saptamana trecuta, cel putin 7. 040 de morti, conform oficialilor citati de Russia Today. Un reprezentant al Centrului National de.

Everest a pierdut 2,8 centimetri din inaltime dupa cutremurul din Nepal

Masuratorile recente din satelit arata ca varful Everest a pierdut 2,8 centrimetri din inaltime, acesta fiind unul dintre efectele cutremurului devastator din Nepal. Cel mai inalt varf al sau avea 8,848.

O mie de europeni dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproape 1000 de cetateni ai statelor UE au fost dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal. Asta pentru ca nu au putut fi contactati pana acum. Majoritatea acestora sunt alpinisti. Nu stim unde se afla.

Purtatorul de cuvant al Ministrului de Interne din Nepal: Nu avem destule elicoptere pentru a livra ajutorul umanitar si a desfasura operatiuni de salvare simultan

Purtator de cuvant al Ministrului de Interne nepalez, Laxmi Dhakal, a declarat ca nu sunt suficiente elicoptere pentru furnizarea ajutorului umanitar pentru populatia sinistrata din Nepal, dupa cutremurul cu.

1.000 de europeni sunt dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproximativ 1. 000 de cetateni ai statelor Uniunii Europene nu au putut fi contactati in urma cutremurelor din Nepal, fiind considerati disparuti, anunta Misiunea UE in Katmandu.

VIDEO. Camerele de supraveghere au surprins prabusirea unui monument in timpul cutremurului din Nepal

Inregistrarea video, difuzata de Reuters, surprinde momentul producerii cutremurului.

Cat a pierdut varful Everest din inaltime, in urma cutremurului din Nepal

Varful Everest a pierdut 2,8 de centimetri din inaltime, dupa cutremurul din Nepal care a avut 7,8 grade pe scara Richter, potrivit masuratorilor facute din satelit, transmite Digi 24.

Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in urma cu o saptamana a ajuns la 7. 040 de morti si 14. 398 de raniti, a anuntat sambata seara Centrul operatiunii nationale de urgenta, relateaza CNN.

Faze tari: Cinci armate legendare de mercenari; Oamenii care sunt pierduti in timp; Satul Blestematilor din Kazakhstan. Oamenii dorm zile la randul, apoi se trezesc cu nevoia incontrolabila de a face sex

O eleva din SUA, data afara de la balul de absolvire din cauza rochiei sale. Cum arata tinuta care i-a nemultumit pe dascali. O tanara din Muskegon, SUA, a crezut ca si-a gasit rochia perfecta pentru balul de absolvire, insa nu si-a imaginat ca seara se va. Frumoasa asta cauta marinar pentru calatorii in jurul lumii. Liz Clark 34 de ani) a primit un iaht, in urma cu 10 ani, de la un profesor octogenar, care ii predase la facultate. Atunci, acesta o rugase sa-i plimbe ambarcatiunea in jurul lumii si sa tina un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )