Libnet.ro
UNICEF

13:00

FED CUP: Romania si Cehia, la egalitate, 1-1, dupa prima zi. Niculescu a invins-o pe Kvitova

România Liberă România Liberă,
FED CUP: Romania si Cehia, la egalitate, 1-1, dupa prima zi. Niculescu a invins-o pe Kvitova

FED CUP: Romania si Cehia, la egalitate, 1-1, dupa prima zi. Niculescu a invins-o pe Kvitova . continuă pe România Liberă

Fed Cup: Romania-Cehia, cu casa inchisa

Toate jucatoarele convocate de capitanul nejucator Alina Tecsor au ajuns la Cluj-Napoca si pregatesc intens cele doua zile ale confruntarii cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale, iar organizatorii au anuntat ca s-au vandut toate biletele pentru aceasta confruntare.

Asalt pentru semifinale! Totul despre meciul de tenis din Fed Cup, Romania contra Cehia, care incepe azi la Cluj

Echipa de Fed Cup a Romaniei va incerca sa invinga sambata si duminica Cehia, pentru a ajunge in primele patru formatii din lume, performanta care ar reprezenta o premiera.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Niculescu produce surpriza!

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Regulile de care trebuie sa tina cont cei care vor merge la meciul de Fed Cup, dintre Romania si Cehia. Cand este permis accesul in sala si ce e interzis

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Cehia se va disputa sambata si duminica in sala Polivalenta din Cluj Napoca, partidele fiind transmise in direct de Dolce Sport.

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

Simona Halep - Karolina Pliskova, meci de infarct la Fed Cup. Romania pierde prima partida

Romania si Cehia se dueleaza in turul I din Grupa Mondiala, la Cluj. in primul meci al zilei, se intalnesc Simona Halep, locul 3 WTA, si Karolina Pliskova, locul 13 WTA. in primul set, Simona conduce cu 4 - 2.

Simona Halep viseaza la finala Fed Cup

Romania joaca sambata si duminica in sferturile de Fed Cup, insa Simona Halep se gandeste deja la finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )