Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fed Cup, Romania-Spania: Irina Begu o invinge pe Soler Espinosa

Online Sport Online Sport,
Fed Cup, Romania-Spania: Irina Begu o invinge pe Soler Espinosa

Irina Begu si-a tinut promisiunea dupa infrangerea de sambata cu Garbine Muguruza si a adus, duminica, punctul de care Romania avea nevoie ca de aer pentru a ramane in lupta pentru victorie in meciul cu Spania din Grupa Mondiala II. continuă pe Online Sport

Fed Cup, Romania-Spania: Eroina Irina Begu si pisica Monica Niculescu aduc victoria si calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala

Irina Begu a fost eroina Romaniei din meciul de Cupa Fed cu Spania. Ea a castigat duminica doua meciuri, unul de simplu si cel de dublu alaturi de Monica Niculescu pentru a califica Romania in barajul pentru Grupa Mondiala. Romania a castigat in fata Spaniei cu 3-2, in meciul decisiv, dara fost la un pas sa rateze calificareadupa ce Simona Halep a fost veriga slaba si a pierdut meciul de simplu al sau de duminica. Daca nu era efortul nemaipoment al Irinei Begu, Romania ar fi fost eliminata pe mana apatica a Simonei Halep. Romania joaca barajul pe 18 si 19 aprilie, stiindu-si deja cele 4 posibile adversare, tragerea la sorti avand loc marti.

Fed Cup. Romania - Spania 1-1. Victorie stralucita pentru Halep, infrangere pentru Begu. Primele reactii!

Simona Halep a castigat primul meci al Romaniei din confruntarea de la Fed Cup cu Spania. Numarul 1 al echipei Romaniei a trecut cu 6-2, 6-1, de Silvia-Soler Espinosa. A doua partida a zilei este cea dintre Begu si Muguruza.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania. Halep o intalneste ACUM pe Soler Espinosa, scor 6-2, 1-0

Simona Halep locul 3 WTA) a deschis seria intalnirilor dintre Romania si Spania contand pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP. Primul meci al intalnirii Romania-Spania la FED CUP: Simona Halep.

Irina Begu a invins-o pe Silvia Soler Espinosa la Fed Cup: Romania - Spania, scor 2-2

Irina Begu a invins-o, duminica, pe Silvia Soler Espinosa in al doilea meci al zilei de la Fed Cup, relateaza GSP. Begu a reusit sa o invinga pe jucatoarea spaniola cu scorul de 6-2, 6-4. Astfel, scorul dintr.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0. Halep castiga lejer cu Soler Espinosa, scor 6-2, 6-1. Urmeaza Begu-Muguruza

Dupa meciul Simonei, pe terenul de la Galati vor intra Irina Begu si Garbine Muguruza. Ramaneti pe Antena3. ro pentru a urmari partida LIVE TEXT. Simona Halep locul 3 WTA) a deschis seria intalnirilor dintre.

Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Principalele jucatoare ale echipei de Cupa Fed a Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, au vorbit la Galati despre meciul de sambata si duminica pe care il vor juca impotriva Spaniei.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. Begu o invinge pe Espinosa, scor 6-2, 6-4. Meciul de dublu va fi decisiv

Meciurile intalnirii Romania - Spania din cadrul FEDCUP au continuat duminica, de la scorul de 1-1. Simona Halep a disputat primul meci al zilei, insa a fost invinsa de Garbine Muguruza in doua seturi.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0, dupa victoria Simonei Halep. Begu o intalneste ACUM pe Muguruza 3-6, 2-3

In a doua partida a intalnirii Romania - Spania de la FED CUP,Irina Begu o intalneste Garbine Muguruza, cea mai buna jucatoare a ibericelor. Irina Begu - Garbine Muguruza 0-1 3-6, )0-1: Muguruza a incepu.

Fed Cup, Romania - Spania: Begu invinsa de Muguruza

Irina Begu a acuzat din plin presiunea de a evolua in fata propriilor suporteri si a cedat in doua seturi in fata liderului Spaniei, Garbine Muguruza.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 2-2. A inceput partida de dublu. Romania - Spania, 0 - 1 (5 - 7, 3 - 2)

Irina Begu si Monica Niculescu fac pereche la dublu in partida decisiva pentru accederea in play-off. Si spaniolii au schimbat echipa, aceasta fiind formata din Medina Garrigues si Garbine Muguruza. Begu/Niculescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )