Libnet.ro
UNICEF

19:30

Federatia Romanilor din Europa cere MAE 1.000 de sectii de vot in strainatate

România Liberă România Liberă,
Federatia Romanilor din Europa cere MAE 1.000 de sectii de vot in strainatate

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) cere Ministerului Afacerilor Externe 1000 de sectii de vot pentru romanii din diaspora si analizeaza posibilitatea de a depune plangere penala impotriva ministrului Titus Corlatean, pentru proasta organizare a alegerilor din strainatate. continuă pe România Liberă

MAE cere romanilor din strainatate sa respecte deciziile autoritatii electorale

Ministerul Afacerilor Externe solicita romanilor din strainatate sa dea dovada de intelegere si sa respecte deciziile autoritatii electorale care a hotarat ca votul se incheie in strainatate la ora.

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. Asociatia cere si demisia ministrului Titus Colatean

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi foarte mari astfel incat toti cei care doresc sa isi exercite dreptul de a vota sa o poata face.

Ucraina reprezinta cel mai periculos loc din Europa pentru jurnalisti

Estul Ucrainei este cel mai periculos loc din Europa pentru activitatea jurnalistilor, multi reprezentanti ai mass-media fiind ucisi sau raniti grav, a declarat Nils Muiznieks, comisar pentru drepturile omului in.

Studiu Kaspersky Lab: 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au incredere in nivelul de siguranta al cumparaturilor sau tranzactiilor online

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab in colaborare cu B2B International, 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au incredere in nivelul de siguranta al cumparaturilor sau tranzactiilor online, iar 38% dintre utilizatori ar opta pentru plati electronice mai frecvent daca ar avea certitudinea ca sunt protejati de fraudele cibernetice. Potrivit cercetarii, clientii nu au incredere in sistemele de plata online din motive de securitate. Studiul a fost realizat in randul a 11. 000 de utilizatori de internet din 23 de tari.

MAE cere romanilor din strainatate sa dea dovada de intelegere

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite cetatenilor romani din strainatate sa dea dovada de intelegere si le recomanda sa adopte o atitudine de respect fata de deciziile autoritatii electorale din Romania, precum si fata de normele locale ale statului in care se afla .

Guvernul Ponta s-a p....t pe el de vot. Pe cel al romanilor din strainatate

Nici nu mai conteaza in acest moment ce procente au obtinut in turul intai principalii candidati la alegerile prezidentiale, atata vreme cat autoritatile nu s-au ingrijit ca toti romanii sa-si poata exercita dreptul la vot. Ce s-a intamplat duminica la sectiile de votare din strainatate reprezinta o lectie din care trebuie sa invatam ceva fundamental.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )