Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce fel de arme politice sunt Dan Diaconescu si Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
Ce fel de arme politice sunt Dan Diaconescu si Elena Udrea

Cele doua partide care au monopolizat scena politica in campania electorala pentru europarlamentare, PSD si PMP, isi pun acum pe masa si armele cu care vor sa castige batalia prezidentiala. Le cunoastem acum planurile de a atrage electoratul, desi nu le stim inca sigur candidatii. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Diaconescu a precizat ca accepta candidatura, informeaza.

Elena Udrea: Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu va fi candidatul Partidului Miscarii Populare PMP) la alegerile prezidentiale, a anuntat, astazi, Elena Udrea dupa alegerea sa in functia de presedinte al acestui partid.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Discutia a avut loc saptamana aceasta. La consultari a.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Pentru PMP ziua de astazi este una in care dam semnalul ca.

VIDEO Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, presedintele Partidului Miscarea Populara, in cadrul primului congres al formatiunii. In cursa pentru conducerea partidului se inscrisesera initial 5 candidati, insa 3 dintre ei au renuntat chiar in ziua congresului, lupta finala dandu-se intre Elena Udrea si Daniel Funeriu. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, s-a retras sambata dimineata din cursa pentru sefia PMP, anuntand ca o sustine pe Elena Udrea. Gelu Visan a fost al doilea candidat la conducerea PMP care s-a retras sambata din cursa, anuntandu-si sustinerea pentru Elena Udrea, iar Adrian Papahagi s-a retras si el, anuntand ca il sustine pe Daniel Funeriu.

Ponta spune ca Dan Diaconescu nu va fi ministru: Un criteriu este sa pot lucra cu un ministru

Premierul Victor Ponta spune ca Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD. Ponta a mai spus, luni, ca PSD nu a exclus acest lucru, discutia urmand sa continue.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu va fi ministru

Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD, deoarece unul dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un ministru este, alaturi de sustinerea politica, capacitatea prim-ministrului de a lucra cu acea persoana, a afirmat premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )