Libnet.ro
UNICEF

09:30

Felicitari din partea SUA pentru inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni

România Liberă România Liberă,
Felicitari din partea SUA pentru inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni

Romania si Republica Moldova au fost felicitate de catre Statele Unite ale Americii pentru inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni. continuă pe România Liberă

SUA au felicitat Romania si R. Moldova pentru inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni

Statele Unite au felicitat miercuri Romania si Republica Moldova pentru inaugurarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va spori securitatea energetica in regiune, in opinia deplomatiei.

Ponta: SUA felicita Romania si Rep. Moldova pentru inaugurarea gazoductului Iasi - Ungheni

SUAfelicita Romania si Republica Moldova pentru inaugurarea gazoductului Iasi - Ungheni, noteaza premierul Victor Ponta, joi, pe contul sau de Facebook. Statele Unite ale Americii felicita cetatenii.

Leanca, la inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni: Vom fi mai siguri ca nimeni nu ne ameninta!

Premierului Republicii Moldova, Iurie Leanca, a declarat, la inaugurarea gazoductului Iasi-Ungheni, ca prin acest proiect tara sa va fi mai sigura ca nimeni nu-i va crea probleme sau o va ameninta, subliniind ca in doi ani se va realiza si.

SUA felicita Romania si Republica Moldova pentru inauguarea gazoductului Iasi-Ungheni

Statele Unite au felicitat miercuri Romania si Republica Moldova pentru inaugurarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va spori securitatea energetica in regiune, in opinia deplomatiei americane.

Transgaz a inceput operatiunile de alimentare a gazoductului Iasi-Ungheni

Compania Transgaz a inceput, luni, actiunile de umplere a gazoductului Iasi-Ungheni, care va fi inaugurat azi de premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova, Iurie Leanca.

Transgaz a inceput luni operatiunile de alimentare a gazoductului Iasi-Ungheni

Compania Transgaz a inceput luni actiunile de umplere a gazoductului Iasi-Ungheni, care va fi inaugurat miercuri de premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova, Iurie Leanca. Ministrul.

Nicolescu: Exista interes din partea companiilor romanesti sa preia activele Enel din Romania

Exista interes din partea companiilor romanesti sa preia activele Enel din tara noastra, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru energie, intr-un comunicat remis azi redactiei.

Cronologia gazoductului Iasi - Ungheni, primul pas spre independenta energetica a Republicii Moldova

Gazoductul Iasi - Ungheni, prima conducta ce permite exportul de gaze naturale din Romania in Republica Moldova, este inaugurat miercuri de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca, alaturi de comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger. Conducta permite livrarea de gaze pentru alimentarea raionului Ungheni, dar poate fi prelungita printr-un nou proiect pina la Chisinau. Primele discutii despre gazoductul care reduce dependenta totala a Moldovei de Gazprom au avut loc in 2009, dupa inlaturarea regimului Voronin Partidul Comunist) printr-o revolta populara, si au fost punctate de divergente intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Ponta, la inagurarea gazoductului Iasi-Ungheni: Moldova nu va mai sta cu frica ca ramane fara energie

Gazoductul Iasi-Ungheni a fost inaugurat de premierii Romaniei si Republicii Moldova, ocazie cu care Victor Ponta a subliniat ca gazul din Romania nu doar ca va fi mai ieftin, dar prin acest proiect Moldova nu va mai sta niciodata cu frica ca ramane.

Razvan Nicolescu: Am informat oficial ENEL ca exista interes din partea unor companii romanesti pentru preluarea unor parti din operatiunile lor in Romania

Exista companii romanesti interesate sa preia parti din operatiunile ENEL in Romania. Informatia a fost transmisa oficial de ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, reprezentantilor ENEL. Acesta s-a intalnit, joi, cu o delegatie a companiei Enel condusa de Luca D'Agnese, membru al Bordului Enel responsabil pentru activitatea internationala. Reamintim ca Enel a anuntat in iulie ca vrea sa vanda actiunile detinute in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3118 seconds )