Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fellaini isi pune parul la bataie daca Belgia castiga Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Fellaini isi pune parul la bataie daca Belgia castiga Cupa Mondiala

Tot mai multe echipe din esalonul doi viseaza la castigarea Cupei Mondiale in acest an. Dupa ce Alexis Sanchez de la chilieni a vorbit despre aceasta posibilitate, acum este randul lui Marouane Fellaini sa puna Belgia pe lista echipelor care se gandesc la obtinerea marelui trofeu. continuă pe Online Sport

Belgia castiga cu emotii in fata Algeriei, scor 2-1

Rezervele Marouane Fellaini si Dries Mertens au marcat golurile cu care Belgia a revenit de la 0-1 si a castigat cu 2-1 in fata Algeriei, in primul meci din grupa H de la Cupa Mondiala din Brazilia. Estadio.

VIDEO Un manechin Victorias Secret isi arde parul pentru a-l mentine sanatos

Un supermodel brazilian care a defilat pentru case de moda celebre, inclusiv pentru Victorias Secret,a dezvaluit o noua metoda prin care iti poti face parul mai sanatos: il arzi.

Tesla isi pune brevetele de masini electrice la liber

Acum cateva zile CEO-ul Tesla Motors, Elon Musk, lasa sa se inteleaga ca va pune la dispozitia publicului brevetul statiilor Supercharger care le incarca masinile electrice. Acest lucru ar fi fost oportun competitorilor, facilitand intrarea sau extinderea acestora pe piata masinilor electrice, reducand cererea pentru masinile traditionale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )