Libnet.ro
UNICEF

23:00

O femeie de 61 de ani aflata la pelerinajul la moastele Sf.Parascheva de la Iasi a murit

Hotnews Hotnews,
 O femeie de 61 de ani aflata la pelerinajul la moastele Sf.Parascheva de la Iasi a murit

O femeie de 61 de ani cu probleme cardiace, care participa la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, a murit, vineri, la spitalul Parhon, din municipiu, unde a fost dusa in stare grava, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O femeie a murit dupa ce i s-a facut rau in timpul pelerinajului la moastele Sf.Parascheva de la Iasi

O femeie care participa la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, a murit, vineri, la Spitalul Parhon, din municipiu, unde a fost dusa in stare grava, informeaza Mediafax. Potrivit Luminitei.

Iasi: Femeie moarta la coada la moastele Sfintei Parascheva.

O femeie de 61 de ani a murit in timp ce se afla la rand la racla cu moastele Sfintei Parascheva, la Catedrala Mitropoliei Moldovei si Bucovinei din Iasi. Femeii, care se pare ca avea probleme cardiace, i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la Spitalul Parhon, dar medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul. Potrivit medicilor de pe ambulanta, femeia suferea de fibrilatii ventriculare. Potrivit primelor informatii, femeia era la coada la moastele Sfintei Cuvioase .

Vaslui: Trei persoane care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sf. Parascheva au fost ranite intr-un accident

Trei persoane din Galati au fost ranite, vineri, intr-un accident ce a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, in timp ce se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, relateaza Mediafax.

O femeie de 61 de ani a murit in timpul pelerinajului la moastele Sf. Parascheva

Femeia a lesinat in timp ce se afla la coada pelerinilor. A intrat in soc respirator si a fost preluata de urgenta de Ambulanta.

Liviu Dragnea la moastele Sfintei Parascheva: M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seara, la Iasi, dupa ce s-a inchinat la moastele Sfintei Parascheva, ca s-a rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA, el participand, ulterior, la o procesiune religioasa pe strazile orasului, informeaza Mediafax.

VIDEO. Sute de pelerini au ajuns deja la Iasi pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva.

Credinciosi din toata tara au venit deja la iasi pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, dar si la cele ale Sfantului Simion. Vineri, inca de la primele ore ale diminetii sute de pelerini se asezasera deja la coada, informeaza B1TV. // Pentru aceasta sarbatoare, CFR Calatori va suplimenta numarul de trenuri spre si dinspre Iasi. CITESTE SI: Peste 250. 000 de oameni, in pelerinaj la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva Printre cei care au venit sa se .

Fenechiu nu vrea sa pupe moastele Sfintei Parascheva pentru imagine

Liderul PNL Iasi, Relu Fenechiu, spune ca nu va urca luni pe scena la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din Iasi. Mai multi politicieni si-au exprimat intentia de a fi prezenti la slujba inchinata Sfintei Cuvioase Parascheva.

Vagoane suplimentare pentru pelerinii care merg la moastele Sfintei Parascheva

Pentru marele praznic al Sfintei Parascheva, ale carei moaste se afla la Catedrala Mitropolitana din Iasi, credinciosii au la dispozitie trenul cu vagoane suplimentare.

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )