Libnet.ro
UNICEF

20:30

O femeie, bruscata la parastasul socrului lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
O femeie, bruscata la parastasul socrului lui Traian Basescu

Incidente la parastasul de dupa inmormantarea socrului lui Traian Basescu. O femeie care incerca sa intre in restauranul unde era organizat parastasul a fost imbrancita de unul dintre barbatii care asigurau. continuă pe Antena3

Socrului lui Traian Basescu, in varsta de 96 de ani, a murit joi dupa amiaza

Socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, a decedat joi dupa amiaza, trupul neinsufletit al acestuia fiind depus la Biserica Sfanta Treime din cartierul Burdujeni din.

FOTO Drumul spre cimitir, pietruit de urgenta pentru inmormantarea socrului lui Traian Basescu

Strada care duce spre cimitirul din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava a fost pietruita de urgenta, joi seara, dupa ce s-a aflat ca a murit socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca.

Sute de persoane au participat la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul lui Traian Basescu

Sute de persoane au participat, la Suceava, la inmormantarea cu onoruri militare a socrului lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca. Alaturi de familia Basescu s-au aflat lideri locali ai PMP si autoritati,.

FOTO Socrul lui Traian Basescu a fost ingropat cu onoruri militare. imbulzeala la praznicul organizat de familia Basescu la un restaurant din Suceava

Cateva sute de persoane au participat, sambata, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul lui Traian Basescu. imbulzeala la fel de mare a fost si la praznicul organizat dupa funeralii la un restaurant din zona.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Mi se pare ca spune musulman egal terorist

Mircea Badea a comentat, joi, in pasa de la Sinteza Zilei, mesajul fostului presedinte, Traian Basescu. Mi se pare ca spune musulman egal terorist. Si se incalca legea. Cred ca daca spuneam noi asta eram.

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Socrul lui Traian Basescu, inmormantat cu onoruri militare. Ce regret are fostul presedinte

Traian Basescu, impreuna cu sotia si fetele sale, dar si sute de localnici au participat sambata, la Suceava, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul fostului presedinte.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

FOTO. Traian Basescu: Iohannis risca sa se mute intr-o casa fara usi, geamuri si WC-uri. Cum arata Vila Lac 3

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, este de parere ca actualul sef de stat a cerut o serie de modificari la vila Lac 3, iar suma la care se ridica reamenajarile ar depasi suma de doua milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )