Libnet.ro
UNICEF

10:30

Femeie din Alba condamnata la aproape 6 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Femeie din Alba condamnata la aproape 6 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor

O femeie in varsta de 33 de ani din Alba a fost condamnata la 5 ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat si talharie. Laslau Petronela a incercat sa omoare o batrana de 77 de ani, caria i-a sustras mai mule bunuri din locuinta. continuă pe Adevărul

Complicii evadatului Cristian Bartus, trimisi in judecata. Doi tineri din Alba Iulia risca pana la 7 ani de inchisoare

Complicii infractorului Alexandru Cristian Bartus, evadat din arestul IPJ Cluj, care l-au ajutat pe acesta sa se ascunda timp de 12 zile au fost trimisi in judecata. Doi dintre cei trei inculpati sunt din Alba Iulia.

O femeie din Africa de Sud a sarbatorit implinirea varstei de 100 de ani printr-un salt cu parasuta (VIDEO)

Georgina Harwood, o femeie din Africa de Sud, a sarbatorit implinirea varstei de 100 de ani prin intermediul unui salt cu parasuta pe care l-a efectuat sambata, informeaza nbcnews. com. Saltul centenarei.

iCCJ: Fosta sefa a Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea la doi ani de inchisoare cu executare a fostei sefe a Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, pentru coruptie, informeaza Mediafax.

Prim-procuroarea Veturia Moldovan de la Nasaud, condamnata la 2 ani de inchisoare dupa ce a primit mita un pod

Dupa patru ani de procese, Adriana Veturia Moldovan, fostul procuror sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud a primit doi ani de inchisoare cu executare. Decizia instantei este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )