Libnet.ro
UNICEF

07:30

O femeie din China a fost arestata, dupa ce le-a ascuns autoritatilor ca a intrat in contact cu o persoana din zona epidemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
O femeie din China a fost arestata, dupa ce le-a ascuns autoritatilor ca a intrat in contact cu o persoana din zona epidemiei de coronavirus

O femeie de 36 de ani din Tianjin, un oras din nordul Chinei, a fost retinuta de Politia locala luni, dupa ce a ascuns deliberat autoritatilor faptul ca a intrat in contact cu o persoana aflata in zona afectata de epidemia de pneumonie virala cauzata de noul tip de coronavirus, a raportat agentia de presa Xinhua, citata de Reuters. continuă pe Antena3

O femeie din Constanta A MURIT dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente

O femeie din Constanta a murit in bratele fiului sau, dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe un scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Femeia de 70 de ani a ajuns la spital pe 1.

O femeie din Constanta a murit dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente, la spitalul judetean

O femeie de 70 de ani din Constanta a murit dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Fiul femeii a depus plangere penala la politie in care ii acuza pe medici ca nu s-au ingrijit de starea mamei sale timp de o zi si o noapte, timp in care batrana a fost lasata sa astepte pe scaun, pe holul spitalului. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Potrivit reprezentantilor spitalului, femeia a fost incadrata, la sosirea la unitatea medicala, ca urgenta cod verde, ceea ce inseamna ca, potrivit legii, ea ar fi trebuit sa fie consultata in cel mult 60 de minute. Fiul femeii decedate dupa 16 ore de asteptare pe un scaun la Spitalul Judetean Constanta: Mi-a murit in brate Nu a venit niciun medic sa o consulte.

LIVETEXT Criza coronavirusului. Economia Chinei incaseaza lovitura dupa lovitura Epidemia a facut deja mai multe victime decat SARS Rusia vrea sa-i deporteze pe cei infectati

Economia Chinei a inceput luni, dupa vacanta de anul nou, sa arate cat de lovita este de epidemia de care a provocat pana acum 362 de decese, 57 doar duminica. 56 dintre noile decese au fost consemnate in provincia Hubei, iar unul in municipalitatea Chongqing, potrivit Comisiei Nationale de Sanatate, citata de Reuters. Numarul infectiilor confirmate din China a crescut ieri cu 2. 829, totalul de pana acum ajungand la 17. 16 O femeie din China a fost arestata dupa ce a ascuns ca a intrat in contact cu o persoana din zona contaminata19. 22 Un al doilea caz de transmitere a coronavirusului de la o persoana la alta s-a intregistrat in Statele Unite18. 22 OMS colaboreaza cu Google pentru a contracara difuzarea de informatii false despre virusul din China16:14 Patru romani scosi din centrul epidemiei din China sunt in carantina in Germania si Franta15:45 De ce nu aflam despre cazuri la copii? Cateva intrebari despre coronavirus, puse de un virusolog.

O femeie a fost arestata dupa ce a incercat sa intre in resedinta lui Trump din Florida

O femeie a fost arestata in Florida, dupa ce a trecut vineri de doua bariere de securitate in apropierea clubului de golf Mar-a-Lago, proprietatea lui Donald Trump, a anuntat Politia din Palm Beach, care a respins teza unui act terorist, relateaza AFP.

Cinci romani, izolati dupa venirea din China - VIDEO

Patru romani din Braila, care s-au intors in ultimele zile din China, au fost izolati de urgenta in casele lor. Acestia nu prezentau simptome care sa indice ca ar fi contactat virusul gripal ucigas din China, dar autoritatile sustin ca iau masuri de precautie. O masura similara a fost luata si pentru o tanara din Zalau.

Cinci muncitori intorsi din China la Braila, izolati acasa pentru 14 zile Ei au lucrat in apropiere de Wuhan, unde a izbucnit epidemia de coronavirus

Cinci muncitori romani - 4 din Braila si 1 din Tulcea - care s-au intors din China vor sta izolati in locuintele lor timp de doua saptamani. Duminica, ei au mers la spital preventiv pentru a fi consultati si au fost trimisi acasa, autoritatile sanitare sustinand ca nu exista motive de panica.

Bursele din China, pierderi de sute de miliarde de dolari intr-o singura zi, din cauza coronavirusului

Bursele din China au suferit, luni, pierderi de peste 420 de miliarde de dolari din cauza ingrijorarilor cauzate in randul investitorilor de coronavirus, arataReuters. A fost prima sedinta a burselor.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie. Costache: La acest moment avem o capacitate buna de diagnostic Boala nu este confirmata in niciun stat din jurul Romaniei

Guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii, el subliniind ca la acest moment nu exista cazuri confirmate in niciun stat din jurul Romaniei. LIVETEXT Primul caz de deces cauzat de coronavirus in afara Chinei. Bilantul epidemiei a ajuns la 305 morti Lista tarilor in care au fost confirmate cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS. Telefoanele iPhone, afectate de epidemia de coronavirus din China

Productia si livrarile de smartphone-uri catre companiile care sunt clientii grupului taiwanez Foxconn, printre care se numara si Apple, ar putea avea de suferit daca uzinele Foxconn din China vor ramane inchise pentru a doua saptamana consecutiva, pe fondul epidemiei de coronavirus, a declarat luni pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

Productia de telefoane iPhone - afectata de epidemia de coronavirus din China

Productia si livrarile de smartphone-uri catre companiile care sunt clientii grupului taiwanez Foxconn, printre care se numara si Apple, ar putea avea de suferit daca uzinele Foxconn din China vor ramane inchise pentru a doua saptamana consecutiva, pe fondul epidemiei de coronavirus, a declarat luni pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )