Libnet.ro
UNICEF

14:00

O femeie din Iasi si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

Antena3 Antena3,
O femeie din Iasi si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este devinitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din. continuă pe Antena3

O femeie din Iasi si-a injunghiat sotul in timp ce taia ceapa. Ce sentinta a primit

O femeie din Iasi care si-a injughiat sotul in timp ce taia ceapa a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, potrivit libertatea. ro. Judecatorii din.

Hainele patate de sange ale unui barbat, restituite familiei. Pedeapsa femeii care si-a omorat sotul in timp ce taia ceapa

Judecatorii din Iasi au finalizat procesul unei femei care si-a ucis sotul cu sange rece. Tanara a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Magistratii au mai decis ca hainele victimei sa fie restituite familiei.

O femeie din Roman a fost plimbata, timp de sapte ore, intre spitale. Pentru a-i salva viata, medicii au decis, ulterior, sa ii amputeze piciorul

O femeie care a fost victima unui accident rutier a ramas fara un picior, dupa ce doctorii au decis sa i-l amputeze, pentru a-i salva viata. Anterior, ea a fost plimbata timp de sapte ore, intre mai multe spitale.

Pompierii au fost in alerta! O femeie din Calarasi a cazut intr-o fantana

O femeie in varsa de 53 de ani din localitatea Dichiseni, judetul Calarasi, a fost salvata de catre pompieri, marti, dupa ce a cazut intr-o fantana parasita, la o.

DOLIU pentru Facultatea de Chimie din Iasi. A murit un cunoscut profesor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (FOTO)

Adrian Birzu, fostCancelaralFacultatiideChimiedinIasi s-a stins din viata pe 21 mai la varsta de 49 ani, un bun coleg si respectat membru al corpului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )