Libnet.ro
UNICEF

08:30

Femeie injunghiata in strada de un bolnav psihic. in urma cu doi ani, barbatul a atacat in acelasi mod o tanara

Adevărul Adevărul,
Femeie injunghiata in strada de un bolnav psihic. in urma cu doi ani, barbatul a atacat in acelasi mod o tanara

O femeie a fost injunghiata in gat, vineri la pranz, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni, a informat ISU. Primele date arata ca atacatorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care in urma cu doi ani a mai atacat o tanara pe strada, pe care a injunghiat-o. continuă pe Adevărul

Femeia injunghiata in strada de un bolnav psihic a murit. in urma cu doi ani, barbatul a atacat in acelasi mod o tanara

O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiata in gat, vineri la pranz, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni. Primele date arata ca atacatorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care in urma cu doi ani a mai atacat o tanara pe strada, pe care a injunghiat-o. Victima si-a pierdut viata dupa atac.

Dezvaluiri soc in cazul femeii atacate pe strada de un bolnav psihic. Martori: Avea cutitul in mana!

Apar noi detalii socante in cazul femeii atacate pe strada de un barbat bolnav psihic. Femeia, care a fost injunghiata pe strada, la Mioveni, a murit la spital. Medicii nu au mai putut face nimic sa o.

Recompensa uriasa pentru gasirea unui milionar disparut in urma cu doi ani la Cheia

Recompensa uriasa pentru gasirea kuweitianului disparut in urma cu doi ani la Cheia. Familia barbatului a majorat la 500. 000 de euro suma pe care vrea sa o ofere celor care pot da informatii care sa.

Arges: Barbatul bolnav psihic care a injunghiat mortal o femeie pe o strada din Mioveni a fost profesor la Negrasi

Barbatul bolnav psihic care a injunghiat mortal, vineri dimineata, o femeie pe o strada din localitatea argeseana Mioveni a fost profesor pana in urma cu cativa ani, iar in ultimii ani a fost internat de mai multe ori. La ora actuala, barbatul de afla in custodia politistilor, relateaza news. ro.

Atacatorul bolnav psihic de la Mioveni a fost profesor. in ultimii ani, barbatul a fost internat de mai multe ori

Barbatul bolnav psihic care vineri dimineata a injunghiat mortal o femeie pe o strada din localitatea argeseana Mioveni, pe care nu o cunostea, a fost profesor in comuna Negrasi, judetul Arges,.

Bancile au verificat la Fisc peste 6 milioane de solicitanti de credit in doi ani; Cat dureaza procedura?

Bancile comerciale au transmis Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) peste sase milioane de cereri de interogare a veniturilor pentru solicitantii de credite in baza protocolului incheiat in urma cu mai bine de doi ani in acest scop. In.

Studiu de caz: Cum isi bate Romania joc de fondurile europene. Birocratie sufocanta si proceduri de peste doi ani pentru banii destinati firmelor de ITC

67 de milioane de euro de la Uniunea Europeana asteapta de mai bine de doi ani sa fie cheltuiti de Romania pentru dezvoltarea firmelor private de IT. Apelul de proiecte din banii europeni a fost lansat in 2015, cand Sorin Grindeanu era ministrul Comunicatiilor. In luna mai 2017, Grindeanu, ca premier, participa la semnarea primelor 11 contracte din totalul de 130, iar vicepremierul Sevil Shhaideh promitea ca in doua saptamani vor fi semnate toate. Trei luni mai tarziu, inca mai sunt de semnat 20 de contracte, iar procedurile extrem de greoaie duc la intarzierea tuturor proiectelor.

Femeie injunghiata in plina strada. Atacatorul, suspectat ca ar avea probleme psihice

O femeie a fost injunghiata, in plina strada, vineri, in Mioveni. Din primele informatii, agresorul este un barbatin varsta de aproximativ 40 de ani, care ar putea avea.

Pe Pamant au existat doi ani de noapte continua. Un fenomen extrem a dus la aceasta catastrofa. Ce s-a intamplat

Impactul Pamantului cu asteroidul de acum 66 de milioane de ani, care a exterminat dinozaurii, a aruncat in atmosfera o cantitate enorma de detritus. O simulare computerizata a aratat amploarea cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )