Libnet.ro
UNICEF

00:08

O femeie in varsta de 74 de ani din judetul Gorj a fost sfasiata de o haita de caini. Autoritatile nu iau nicio masura

B1 B1,
O femeie in varsta de 74 de ani din judetul Gorj a fost sfasiata de o haita de caini. Autoritatile nu iau nicio masura

O femeie in varsta de 74 de ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, a fost sfasiata de o haita de caini, iar autoritatile nu au luat nicio masura in acest sens, pentru ca. continuă pe B1

S-a spanzurat la 38 de ani din prea multa dragoste

Sfarsitul unei povesti de iubire a fost prea mult pentru un barbat de 38 de ani, din satul Baltati, comuna Tatarani, judetul Vaslui.

Primarul comunei Icoana din judetul OLT, retinut dupa ce a distribuit tichete pentru mici si bere, in scop electoral

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina au decis, joi seara, retinerea lui Gheorghe Perieteanu, primarul comunei Icoana din judetul Olt, sub acuzatia de corupere a alegerilor, abuz in serviciu si folosirea influentei ori autoritatii pentru obtinerea de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

VIDEO Grindina puternica in judetul Gorj. Culturile agricole din mai multe localitati au fost afectate

Mai multe localitati gorjene au fost afectate, in dupa-amiaza acestei zile, de o grindina puternica. Unele zone au mai lovite de grindina, astfel incat culturile agricole risca sa fie compromise.

Copilul din judetul Constanta peste care a cazut o poarta de fotbal la antrenament, in stare critica (VIDEO)

Copilul din localitatea Corbu, judetul Constanta, peste care a cazut o poarta de fotbal la antrenament, se afla in stare critica. Baiatul de 10 ani a fost adus la spitalul Fundeni, iar tatal sau s-a.

Constructia penitenciarului din Caracal a fost oprita dupa ce s-a descoperit ca inchisoarea urma sa se afle la o distanta prea mica de baza militara de la Deveselu

Constructia penitenciarului din Caracal a fost oprita dupa ce s-a decoperit ca inchisoarea ar urma sa fie ridicata la doar doi kilometri de baza militara de la Deveselu, a anuntat ministrul Justitiei,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )