Libnet.ro
UNICEF

15:30

Femeile, gospodine la primariile din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Femeile, gospodine la primariile din Republica Moldova

Pot conduce cu acelasi succes ca si barbatii destinele comunelor din Republica Moldova. Femeile din tara noastra au demonstrat ca sunt mame bune, sotii devotate, dar si primarite greu de intrecut. Satenii din localitatile lor sunt mandri de ele, iar ele sunt mandre ca le fac viata mai usoara. continuă pe Adevărul

Republica Moldova, in atentia oficialilor europeni si americani

Dupa ce situatia politica din Republica Moldova s-a stabilizat si a fost investit un nou Guvern, s-a reluat seria vizitelor oficialilor din strainatate. Astfel, in aceste zile vor avea loc mai multe intalniri intre reprezentantii puterii de la Chisinau si de peste hotare.

Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a reiterat, in timpul unei intrevederi avute astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, faptul ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea integrarii europene.

Libertatea de exprimare in Republica Moldova, pusa in pericol

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CReDO) isi manifesta ingrijorarea pentru multiplicarea cazurilor de intimidare a diverselor forme a libertatii de exprimare in Republica Moldova.

in Republica Moldova poate fi declarata stare de epidemie peste o saptamana

A doua saptamana la rand, pragul epidemic de gripa este depasit, iar daca situatia nu se va schimba inca o saptamana, in Republica Moldova va fi declarata stare de epidemie, transmite IPN.

Cei mai buni studenti din Republica Moldova n-au timp pentru intalniri romantice

Sunt inteligenti, aratosi, dorm trei ore pe noapte, au un CV impunator, cele mai bune note si prea putin timp pentru intalniri romantice. Acestia sunt cei mai buni studenti ai tarii care, pentru munca si implicarea lor civica, au fost rasplatiti cu 12. 000 de lei in cadrul unei ceremonii festive.

Ciamba (MAE): Republica Moldova ramane o prioritate majora pe agenda Romaniei

Republica Moldova ramane o prioritate majora pe agenda Romaniei, inclusiv prin prisma pregatirilor pentru Summitul Parteneriatului Estic de la Riga, a declarat, miercuri, secretarul de stat pentru afaceri .

Romania a inceput oficial sa livreze gaz metan catre Republica Moldova prin intermediul gazoductului Iasi - Ungheni

Compania Petrom incepe sa livreze de astazi, 4 martie, gaz metan catre Republica Moldova prin intermediul gazoductului Iasi - Ungheni.

Romania incepe sa exporte gaz catre Republica Moldova

Romania incepe, miercuri, exportul de gaze catre Republica Moldova, prin conducta Iasi-Ungheni, inaugurata in urma cu sapte luni, informeaza Digi24.

Ce trebuie sa faca Republica Moldova pentru a fi o tara dezvoltata

Partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova i-au transmis guvernului Gaburici un document de informare cu recomandari de politici si reforme care vor ajuta autoritatile sa raspunda provocarilor de dezvoltare ale Republicii Moldova.

Republica Moldova-un prim-ministru exmatriculat, fara BAC si care este doctorand

Ati fi crezut ca doar in Romania totul este posibilde fapt acum vedem ca nu este asa), dar fratii de dincolo de Prut tind sa ne intreaca in toate. Publicatiile din al doilea stat romanesc tocmai au descoperit ca premierul desemnat cu sprijinul comunistilor nu are BAC-ul luat, dar cu toate acestea este absolvent de Universitate si chiar mai mult. doctorand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )