Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fenechiu afla maine daca ajunge dupa gratii in dosarul Transformatorul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fenechiu afla maine daca ajunge dupa gratii in dosarul Transformatorul

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu si ceilalti inculpati din dosarul de coruptie cunoscut ca Transformatorul vor afla decizia definitiva a instantei supreme in 30 ianuarie, data stabilita la finalul termenului de marti -. continuă pe Wall-Street Ro

Relu Fenechiu afla joi verdictul in Dosarul Transformatorul.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu si ceilalti inculpati din dosarul Transformatorul vor afla joi decizia definitiva a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Marti a avut loc ultimul termen al recursului. Completul de cinci judecatori ai instantei supreme a ramas in pronuntare, stabilind sa dea decizia finala in acest dosar pe 30 ianuarie. Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, in dosarul cunoscut ca Transformatorul, fiind .

Amanare in dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu afla pe 30 ianuarie decizia definitiva a instantei

Update 22. 38 - Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu si ceilalti inculpati din dosarul de coruptie cunoscut ca Transformatorul vor afla decizia definitiva a instantei supreme in 30 ianuarie, data.

Relu Fenechiu afla decizia definitiva a ICCJ pe 30 ianuarie

Relu Fenechiu fost ministru al Transporturilor) si ceilalti inculpati din dosarul de coruptie cunoscut ca Transformatorul vor afla, pe 30 ianuarie, decizia definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), data fiind stabilita la finalul termenului de ieri ultimul) al procesului, transmit surse din presa.

Monica Ridzi afla astazi daca merge la inchisoare. La ultimul termen, procurorul de sedinta a cerut condamnarea fostului ministru

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor anunta luni sentinta in dosarul in care fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este acuzata de abuz in serviciu in legatura.

Becali afla astazi daca va fi eliberat din inchisoare

George Becali ar putea iesi din inchisoare pentru a fi operat in strainatate. Tribunalul Constanta judeca astazi cererea de eliberare conditionata pe caz de boala depusa de Becali, dupa ce medicii de la.

Miscarea Populara afla miercuri daca se poate inregistra ca partid.

Curtea de Apel Bucuresti CAB) se pronunta miercuri in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara, admisa de Tribunalul Bucuresti pe data de 16 septembrie 2013, scrie Agerpres. CAB a amanat pe 22 ianuarie pronuntarea in acest dosar, dupa ce au respins pe 15 ianuarie cererea deputatului PNL Octavian Bot de amanare a judecarii apelului pe motive medicale. Tribunalul Bucuresti a admis pe 16 septembrie 2013 inregistrarea Partidului Politic Miscarea Populara in registrul .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )