Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un feribot a luat foc in Oceanul Atlantic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un feribot a luat foc in Oceanul Atlantic

Sute de persoane au fost evacuate, miercuri, de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic, in largul insulei americane Puerto Rico, informeaza USA Today. continuă pe Ziarul Bursa

Un feribot cu sute de persoane la bord a luat foc in Oceanul Atlantic

Sute de persoane au fost evacuate, miercuri, de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic, in largul insulei americane Puerto Rico, informeaza USA Today. Feribotul Caribbean Fantasy,.

Sute de persoane, evacuate de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic

Sute de persoane au fost evacuate, miercuri, de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic, in largul insulei americane Puerto Rico, informeaza USA Today, preluata de Mediafax. Feribotul Caribbean Fantasy, care transporta sute de pasageri si masini, a luat foc in Oceanul Atlantic, la peste 15 kilometri nord de Puerto Rico.

Un nou Tesla Model S a luat foc in timpul unui test drive

Cei de la Tesla s-ar putea sa aiba foarte mult de suferit in urmatoare perioada daca vor mai fi implicati in alte scandaluri precum cel de acum cateva zile, in care un Tesla Model S a luat foc. Abia au trecut cateva saptamani de cand s-a demonstrat ca functia de Autopilot din Model S a [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )