Libnet.ro
UNICEF

08:00

Feroe a anuntat lotul cu Romania din preliminariile EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Feroe a anuntat lotul cu Romania din preliminariile EURO 2016

Selectionerul nationalei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a convocat 21 de jucatori pentru partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016, a anuntat, luni, site-ul oficial al Federatiei de Fotbal din Insulele Feroe. continuă pe Online Sport

Selectionerul din Feroe a anuntat lotul pentru meciul cu Romania. Pescarii vin la Ploiesti si cu sase stranieri

Selectionerul nationalei Insulelor Feroe, danezul Lars Olsen, a convocat 21 de jucatori pentru partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016.

Insulele Feroe a anuntat lotul pentru meciul cu Romania. La ce cluburi joaca starurile

Selectionerul nationalei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a convocat 21 de jucatori pentru partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016, a anuntat, luni, site-ul oficial al Federatiei de Fotbal din Insulele Feroe.

Lotul cu care Feroe va aborda meciul cu Romania din data de 29 martie

Selectionerul nationalei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a convocat 21 de jucatori pentru partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016, a anuntat, luni, site-ul oficial al Federatiei de Fotbal din Insulele Feroe.

Un deputat italian denunta nazismul nord-european si vrea retragerea Italiei din zona euro

Un deputat din cadrul partidului populist italian Miscarea Cinci Stele M5S) propune iesirea Italiei din zona euro. Asta pentru ca, spune el, nazismul nord-european conduce piata comunitara. Tot ceea ce.

Pierre Moscovici: Iesirea Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului

Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, considera ca o eventuala iesire a Greciei din zona euro ar fi o catastrofa si inceputul sfarsitului, intrucat astfel s-ar crea un precedent ce ar putea conduce la un efect de domino.

Tot mai multi germani vor iesirea Greciei din zona euro

Mai bine de jumatate dintre cetatenii Germaniei, respectiv 52%, se pronunta pentru iesirea Greciei din zona euro, potrivit unui sondaj de opinie realizat de postul de televiziune ZDF, dat publicitatii vineri.

Un deputat italian denunta nazismul nord-european si pledeaza pentru retragerea Italiei din zona euro

Alessandro Di Battista, un deputat din cadrul partidului populist italian Miscarea Cinci Stele M5S), propune iesirea Italiei din zona euro, denuntand nazismul nord-european care ar conduce piata comunitara, informeaza Corriere della Sera,.

Ministrul de finante german nu exclude o iesire dezordonata a Greciei din zona euro

Ministrul de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, a declarat ca nu poate sa excluda o iesire dezordonata a Greciei din zona euro, in cazul in care Atena nu ajunge la un acord cu creditorii sai internationali, transmite AFP.

FIFA a exclus nationala din Zimbabwe din preliminariile Cupei Mondiale din 2018

Comisia de Disciplina a FIFA a anuntat federatia din Zimbabwe ZIFA), joi, ca a fost exclusa din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, din cauza datoriilor fata de tehnicianul Jose Claudinei Georgini, anunta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )