Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festival de Romania la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Festival de Romania la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

1 Decembrie 2014 la Alba Iulia va insemna trei zile de sarbatoare. Consiliul Judetean Alba si Primaria Alba Iuliaau pregatit un program de suflet romanesc, pentru toate varstele. De la ceremonialuri solemne de parada militara, depunere de coroane, primirea soliilor din cetatile de scaun, Te Deum si arborarea drapelului national, pana la deschiderea Parcului de Iarna, concerte de muzica populara, dar si usoara, cu artisti consacrati. continuă pe Adevărul

Consiliul Judetean Alba finanteaza cu 300.000 de lei Festival de Romania, evenimentul din 1 decembrie 2014

Consiliul Judetean Alba aproba in sedinta de miercuri, 19 noiembrie 2014, un proiect de hotarare privind finantarea cu 312. 000 lei a manifestarilor ce vor fi organizate la Alba Iulia in 1 decembrie 2014.

Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Festival de Romania, evenimentul organizat in 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, va sta sub semnul evenimentului istoric din 16 noiembrie. Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la marea sarbatoare de la Alba Iulia.

FOTO Tren turistic de epoca intre Zlatna si Alba Iulia cu trei vagoane si o locomotiva veche de 100 de ani

Locuitorii din Alba si turistii vor avea in curand o noua atractie in judet: o cursa cu un tren de epoca ce va circula intre Zlatna si Alba Iulia. Este vorba despre un proiect al Primariei Zlatna, in colaborare cu Consiliul Judetean prin care o locomotiva de epoca si trei vagoane sunt restaurate pentru a fi folosite pentru un traseu turistic.

FOTO Mars de sustinere pentru presedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia

Cateva sute de sustinatori ai presedintelui ales Klaus Iohannis, membri sau simpatizanti PNL si PDL, au participat vineri, la Alba Iulia, la un mars de sustinere prin oras. Participantii au urmat traseul deja traditional, pornind din centrul orasului, spre cartierul Cetate si purtand steaguri tricolore, pentru a marca astfel victoria candidatului lor.

Un tanar pilot de 28 de ani din Alba Iulia, printre victimele decedate in accidentul de elicopter din Sibiu

Un tanar in varsta de 28 de ani din Alba Iulia a murit in tragicul accident de elicopter din Sibiu. Razvan Moldovan avea 28 de ani si era pilotlotila 71 Aeriana din Campia Turzii.

Festivalul de folk Ziua de Maine. Concurs cu premii si concerte la Alba Iulia.

La Alba Iulia se desfasoara in acest weekend editia cu numarul zece a Festivalului Concurs de Muzica Folk Ziua de Maine. Evenimentul aduce in fata publicului spectator concerte ale unor nume mari din domeniul muzicii folk. in plus, pe langa cenocerte au loc lansari de carte, o expozitie si un spectacol de teatru.

Actionarii Forte Asigurari, firma sanctionata recent de ASF, convocati pentru o majorare de capital in luna decembrie 2014

Majorarea capitalului social este principalul aspect care se va discuta in data de 22 decembrie 2014 in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Forte Asigurari, potrivit unui anunt publicat joi in Monitorul Oficial. Amintim ca trei membri ai conducerii Forte Asigurari au fost sanctionati in data de 10 noiembrie cu amenzi de 20. 000 de lei si cu retragerea aprobarii din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara, fiind gasiti responsabili de lipsa unui sistem adecvat de control intern asupra procesului de management al riscurilor si pentru lipsa de lichiditate din firma.

Tanar din Alba, disparut in Irlanda in urma cu opt luni, cautat prin Interpol

Un tanar din Alba, care a plecat in ianuarie in Dublin la mama lui este cautat de Interpol. De opt luni, parintii si sora tanarului de 26 de ani din Alba Iulia nu-si mai gasesc linistea. George, aflat cu mama lui la munca in Irlanda este de negasit.

Accident pe platforma Holtzindustrie Sebes: un tanar de 19 ani, transportatin comala spital

Un tanar de 19 ani a fost transportat in stare grava la spital, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut pe platforma Holzindustrie din Sebes. Tanarul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia in coma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )