Libnet.ro
UNICEF

13:00

Festivalul Enescu a inceput. Urmeaza trei saptamani de vis. Vezi programul!

Antena3 Antena3,
Festivalul Enescu a inceput. Urmeaza trei saptamani de vis. Vezi programul!

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, scrie mediafax. ro. continuă pe Antena3

incepe Festivalul Enescu: Ce recomand?

Opera nu a lipsit din programul Festivalului Enescu aproape niciodata. inca de la prima editie din 1958, unul dintre punctele de atractie ale programului a fost premiera absoluta in Romania a lui Oedipe de Enescu, recent restituita sonor pe disc Casa Radio, 2012). in ultimele editii ponderea operei in cadrul festivalului a crescut.

Sarah Chang: Romania ar trebui sa fie mandra de Festivalul Enescu

Sarah Chang, dirijorul Kristjan Jarvi, contratenorul Max Emanuel Cen269;ic, soprana Jennifer OLoughlin si dirijorul Roman Tiberiu Soare, alaturi de organizatori, parteneri si media au luat parte la o discutie, care a avut loc pe data de 29 august, ce si-a propus sa marcheze deschiderea Festivalului International George Enescu 2015, la care presedintele Klaus Iohannis si anuntat participarea.

Corul Madrigal inaugureaza, duminica, seria Concertelor de la miezul noptii de la Festivalul Enescu

Corul National de Camera Madrigal - Marin Constantin va deschide seria Concertelor de la miezul noptii, din cadrul celei de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu, duminica, de la ora 22. 30, pe scena Ateneului Roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )