Libnet.ro
UNICEF

16:00

Festivalul etniilor a reunit minoritatile din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Festivalul etniilor a reunit minoritatile din Republica Moldova

Peste 30 de etnii care se intalnesc in Republica Moldova si-au prezentat cultura si traditiile in cadrul celei de-a 14-a editii a Festivalului etniilor care s-a desfasurat duminica, 21 septembrie, in Gradina publica Stefan cel Mare si Sfant din capitala. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Poloniei este convins ca Republica Moldova apartine Europei

Republica Moldova este in Europa, apartine Europei si trebuie sa se integreze in Uniunea Europeana, iar Polonia ii va oferi toata sustinerea in acest proces. Declaratia a fost facuta de catre Artur Michalski, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Poloniei in Republica Moldova, in cadrul emisiunii Fabrika la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Porosenko a sugerat in fata Congresului SUA ca Rusia ar putea ameninta Republica Moldova, Georgia sau chiar state membre NATO

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a vorbit, joi, in fata Congresului american, sugerand caRusia ar putea ameninta Republica Moldova, Georgia sau chiar unele state membre ale NATO, scrie AFP. Porosenko.

Republica Moldova vrea in Uniunea Europeana fara sa intinda mana

Presedintele PDM Marian Lupu a declarat ca locul Republicii Moldova este alaturi de marea familie europeana ca un partener economic dezvoltat si stabil, nu ca un stat limitat la a intinde mana statelor occidentale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )