Libnet.ro
UNICEF

09:30

Festivalul International de Poezie Portile Poeziei Caras-Severin - Editia a III- a - 30 mai 2 iunie 2013

Adevărul Adevărul,
Festivalul International de Poezie Portile Poeziei Caras-Severin - Editia a III- a - 30 mai 2 iunie 2013

In parteneriat cu Consiliul Judetean Caras Severin, Ministerul Culturii Directia Judeteana pentru Cultura Caras Severin, Fundatia Activity si Institutul Cultural Roman- Filiala Banat Crisana, Grupul CEZ in Romania va invita la cea de-a treia editie a Festivalului International de Poezie Portile Poeziei Caras Severin prin cuvantul Directorului Festivalului, dr. Liubita Raichici:. continuă pe Adevărul

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE POEZIE ,,PORTILE POEZIEI CARAS-SEVERIN - Editia a III- a - 30 mai 2 iunie 2013

In parteneriat cu Consiliul Judetean Caras Severin, Ministerul Culturii Directia Judeteana pentru Cultura Caras Severin, Fundatia Activity si Institutul Cultural Roman- Filiala Banat Crisana, Grupul CEZ in Romania va invita la cea de-a treia editie a Festivalului International de Poezie Portile Poeziei Caras Severin prin cuvantul Directorului Festivalului, dr. Liubita Raichici:.

Zeci de perchezitii in Caras-Severin. Sunt vizati traficanti de tigari aduse din Serbia.

Politistii fac, miercuri, 45 de perchezitii in judetul Caras-Severin, fiind vizata o grupare de traficanti de tigari aduse din Serbia si vandute pe piata neagra, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Politie Caras-Severin, politistii de la Combaterea Criminalitatii Organizate Caras-Severin, sub coordonarea DIICOT, fac 24 de perchezitii la locuintele unor suspecti de contreabanda cu tigari din Serbia, precum si 21 de perchezitii auto. Anchetatorii au .

Actiune masiva impotriva contrabandistilor de tigari: 24 de perchezitii in judetul Caras-Severin

Fortele combinate ale mai multor institutii au desfasurat miercuri dimineata o actiune de amploare in Caras, fiind vizate nu mai putin de 24 de locatii, perchezitionate in cautarea contrabandistilor de tigari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )