Libnet.ro
UNICEF

17:15

Festivalul Untold va avea loc in perioada 5-8 august 2021, la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Festivalul Untold va avea loc in perioada 5-8 august 2021, la Cluj-Napoca

Organizatorii Untold au anuntat ca editia de anul viitor a festivalului va avea loc in perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. in acest an festivalul nu s-a putut organiza din cauza pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Festivalul Untold, programat in perioada 5 8 august 2021

Organizatorii Festivalului Untold isi doresc ca evenimentul sa se desfasoare la Cluj -Napoca fara re.

Untold 2021 va avea loc in perioada 5-8 august

In 2021, cea de-a sasea editie Untold, va avea loc in perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

Nicusor Dan: Prima sedinta a Consiliului General va avea loc pe 2 decembrie

Prima sedinta de Consiliu General, in care ar putea fi alesi viceprimarii Capitalei, va avea loc pe 2 decembrie, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, joi. Acesta a explicat din nou ca nu putea convoca sedinta Consiliului General pana instanta nu valida toti consilierii, proces care a durat doua luni. Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, a lansat zilele trecute un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunand ca a modificat Codul Administrativ in mod abuziv, electoral interesat, prostesc si iresponsabil, iar din aceasta cauza este in situatia in care nu isi poate prelua functia, desi au trecut aproape doua luni de la alegerile locale.

NICUSOR DAN: Prima sedinta de Consiliu General al Capitalei va avea loc pe 2 decembrie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va avea loc pe 2 decembrie.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Fenomenul incredibil care va avea loc pe cer in 21 decembrie. Nu vei mai vedea niciodata asta in Romania

Fenomenele astronomice sunt unele din cele mai spectaculoase, spun specialistii. Un astfel de eveniment este rar, dar atunci cand se intampla, devine motiv ca specialistii sa cerceteze imensitatea spatiului cosmic. O stea de Craciun spectaculos de rara va putea fi vazuta pe cer in decembrie. Tot atunci doua lumi se vor alinia. Este vorba de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )