Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Playtech Playtech,
O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. Lydia Sebastian a insistat un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru test. Totusi, rezultatul obtinut [] O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

O fetita de 12 ani are un IQ mai mare ca Einstein si Stephen Hawking

Lydia Sebastian, o fetita de 12 ani din Essex, a avut punctaj maxim la testul de inteligenta Mensa Catrall III B: 162. Astfel, ea a reusit sa primeasca doua puncte peste nivelul atins de fizicieni de geniu, precum Albert Einstein si Stephen Hawking, care au obtinut doar 160 de puncte.

Se deschide balciul. Opt zile de distractie la cel mai mare targ de toamna din Baragan

Cel mai mare targ al toameni din Baragan se deschide marti, 1 septembrie. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, are loc la Calarasi de mai bine de 300 de ani. Mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei, in cartierul Caramidari, la Obor.

Basescu: Suntem in cel mai mare pericol de la Al Doilea Razboi Mondial

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu, deoarece tara noastra nu are capacitatea de a-i integra, un exemplu in acest sens fiind comunitatea roma. Fostul sef de stat a mentionat ca Romania se afla in cel mai mare pericol de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, din cauza crizei imigrantilor.

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters.

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Starbucks imbogateste cel mai mare exportator de cafea din Africa

Starbucks Corporation cumpara cafea boabe de origine unica din Uganda, fapt ce stimuleaza cresterile pentru cel mai mare exportator din Africa, a declarat un oficial al industriei tarii.

Rezultate Bacalaureat 2015 de toamna Alba: cel mai mare procent de promovabilitate din tara, 35,81%

Judetul Alba este pe primul loc dupa publicarea rezultatelor la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2015, cu cea mai mare rata de promovare, pe tara: 35,81%. Comparativ, media promovabilitatii pe tara este de 24,1%.

Din cea mai mare enciclopedie digitala, Wikipedia a devenit si sursa de santaj

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online, dar este, in acelasi timp, si o oaza pentru cei care se gandesc sa castige bani din santajarea altora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )