Libnet.ro
UNICEF

06:30

O fetita de patru ani muscata de sarpe la Cosovat. Un elicopter SMURD a transportat-o la un spital din Craiova

Adevărul Adevărul,
O fetita de patru ani muscata de sarpe la Cosovat. Un elicopter SMURD a transportat-o la un spital din Craiova

O fetita de patru ani din satul mehedintean Cosovat a fost transportata cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova, dupa ce a fost muscata de un sarpe in timp ce se afla cu bunica sa in gradina casei. continuă pe Adevărul

Trei frati de unu, doi si patru ani, internati dupa ce au baut tuica si s-au intoxicat

Trei frati din localitatea aradeana Craiva, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu alcool, ei gasind pe strada o sticla cu tuica din care au baut, transmite.

Arad: Trei frati de un an, doi si patru ani, internati dupa ce au baut tuica si s-au intoxicat

Trei frati din judetul Arad, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu alcool. Copiii sunt din localitatea Craiva, iar mama lor a spus ca au baut tuica gasita.

Fostul primar Emilian Francu ramane definitiv cu condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare

Emilian Francu, fostul primar al municipiului Ramnicu Valcea, ramane definitiv cu condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, contestatia in anulare depusa in dosarul de coruptie in care Francu a fost condamnat.

Fostul primar Emilian Francu, condamnat definitv la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al municipiului Ramnicu Valcea Emilian Francu ramane definitiv cu condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, contestatia in anulare depusa in dosarul de coruptie in care Francu a fost condamnat.

Militar american, condamnat la patru ani de inchisoare in Kirgizstan

Justitia din Kirgizstan l-a condamnat, luni, la patru ani de inchisoare pe un militar american de la baza Manas. Acesta a fost gasit vinovat de acte de huliganism, relateaza AFP. Aflat in stare de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )