Libnet.ro
UNICEF

06:00

O fetita de sase ani din Cantemir a fost omorata cu un topor. Banuitul, tatal vitreg, a fost retinut

Adevărul Adevărul,
O fetita de sase ani din Cantemir a fost omorata cu un topor. Banuitul, tatal vitreg, a fost retinut

Incidentul s-a produs in seara de ieri, 13 mai. Barbatul in varsta de 35 de ani, locuitor al satului Leca, a fost retinut. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum a ajuns o fetita de 5 ani din SUA sa fie aviator, militant, zoolog si creator de ...

O fotografa americana a decis sa celebrezeziua de nastere a fiicei sale prin intermediul unei sedinte foto neobisnuite. Jaime Moore si-a dorit sa iasa din tiparul fotografiilor cu fetite imbracate in printese Disney si a ales sa reinterpreteze imagini celebre, cu femei puternice precum Coco Chanel sau Amelia Earhart, in care fiica sa Emma, in varsta de cinci ani, sa fie in prim-plan. Am inceput sa ma gandesc la femei reale la care fiica mea sa aspire, femei care au schimbat viata ei in bine, .

Berlusconi ar putea plati sase ani de inchisoare, pentru dosarul bunga-bunga

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de.

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby.

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby, relateaza AFP, citata de Mediafax. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de acuzare, sporita la sase ani pentru al doilea, a declarat procurorul Ilda Boccassini, propunand ca Berlusconi sa nu mai aiba dreptul la nicio functie publica. In acest proces, Berlusconi este acuzat de trafic de influenta si apelarea la serviciile unei .

Dosarul Rubygate: Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Berlusconi

Parchetul din Milano a cerut o sentinta de sase ani de inchisoare si interdictia exercitarii unei functii publice pentru Silvio Berlusconi, in cadrul dosarului Rubygate, unde este acuzat de abuz de putere si intretinerea de raporturi sexuale cu o minora, potrivit AFP.

Studiu: Regula potrivit careia un an din viata unui caine inseamna sapte ani din viata unui om este un mit

Regula potrivit careia un an din viata unui caine reprezinta sapte ani din viata unui om este un mit, afirma specialistii americani, care au alcatuit un algoritm complex pentru a calcula varsta reala a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )