Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fiat disponibilizeaza 20% din angajatii de top ai companiei

B1 B1,
Fiat disponibilizeaza 20% din angajatii de top ai companiei

Compania italiana Fiat a anuntat ca va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, informeaza Bloomberg. Fiat va concedia circa 110 din cele 550 de posturi. continuă pe B1

Fiat concediaza 20% din angajatii de top

Constructorul italian de masini, Fiat, a anuntat ca va disponibiliza 20% dintre posturile de conducere de la nivelul Europei, anunta Bloomberg.

Fiat disponibilizeaza 20% din angajatii de top ai companiei

Compania italiana Fiat a anuntat ca va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, informeaza Bloomberg. Fiat va concedia circa 110 din cele 550 de posturi.

Fiat renunta la 20% din directorii din Europa

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, potrivit unei surse apropiate situatiei, informeaza Bloomberg.

Fiat concediaza 20% din directorii din Europa, pentru limitarea pierderilor pe timp de criza.

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, a declarat joi o persoana apropiata situatiei, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Producatorul auto va elimina circa 110 din 550 de posturi manageriale in regiune, la brandurile Fiat, Alfa Romeo si Lancia, a aratat sursa. Aproximativ 100 din aceste pozitii vor fi eliminate in Italia, iar alte doua surse au precizat ca restructurarea a inceput deja din luna .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )