Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor inlocuit de Florea la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fifor inlocuit de Florea la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a informat conducerea Parlamentului ca a demisionat de la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009, ca urmare a preluarii functiei din Guvern. Social-democratii o vor propune in locul lui Mihai Fifor pe deputatul Oana Florea, membra a Comisiei juridice, potrivit unor surse parlamentare citate de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor, inlocuit de Florea la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a informat conducerea Parlamentului ca a demisionat de la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009, ca urmare a preluarii functiei din Guvern. Social-democratii o vor propune in locul lui Mihai Fifor pe deputatul Oana Florea, membra a Comisiei juridice, potrivit unor surse parlamentare citate de News. ro.

Mihai Fifor, demisie de la conducerea Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009. Cine il va inlocui

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a informat, miercuri, conducerea Parlamentului ca a demisionat de la sefia Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009, gestul sau venind ca urmare a preluarii functiei din Guvern. PSD o va propune in locul lui Mihai Fifor pe deputatul Oana Florea, membra a Comisiei juridice, au declarat surse parlamentare.

Mihai Fifor a demisionat de la sefia Comisiei care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009. Pe cine vrea PSD sa puna in locul sau

Senatorul social-democrat Mihai Fifor, numit ministru al Economiei, a demisionat din fruntea Comisie de ancheta a alegerilor din 2009, iar conducerea Parlamentului a luat act de demisia lui. in locul lui Fifor, PSD ar urma sa o propuna pe deputata Oana Florea, scrie Mediafax, citand surse politice.

Mihai Fifor demisioneaza din Comisia de ancheta parlamentara a alegerilor prezidentiale 2009

Mihai Fifor demisioneaza din Comisia de ancheta parlamentara a alegerilor prezidentiale 2009. Locul sau va fi ocupat de Oana Florea, deputat PSD.

Fara comisie de ancheta privind motiunea de cenzura. Conducerea Parlamentului a respins cererea opozitiei

Birourile Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului au respins, miercuri, punerea pe ordinea de zi a cererii de constituire a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la votul de la motiunea de cenzura prin care a fost demis Guvernul Grindeanu, solicitata de PNL, USR si PMP. Cererea opozitiei a venit dupa ce la motiune au votat 249 de parlamentari, dar in urne au fost 251 de bile.

Tudorel Toader, noi amanunte despre ancheta privind DNA: Vor fi luate masuri (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a tinut luni o conferinta de presa in care a oferit mai multe amanunte privind sesizarea facuta pentru evaluarea managementului de la DNA si Parchetul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )