Libnet.ro
UNICEF

16:00

Figurine de ciocolata intruchipandu-l pe Vladimir Putin, scoase la vanzare intr-un oras ucrainean

B1 B1,
Figurine de ciocolata intruchipandu-l pe Vladimir Putin, scoase la vanzare intr-un oras ucrainean

Ucrainienii fac haz de necaz: O cofetarie din Liov a scos la vanzare figurile de ciocolata care il intruchipeaza pe liderul de la Kremlin. Figurinele lucrate dupa chipul lui Vladimir Putin, fie din ciocolata. continuă pe B1

Robert Fico: Vladimir Putin este pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina daca Kievul nu isi plateste factura, a declarat joi, la Bratislava, premierul slovac, Robert.

Vladimir Putin cere ajutorul Europei pentru a ajuta Ucraina!

Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut joi liderilor Uniunii Europene sa depuna mai multe eforturi pentru a ajuta Ucraina aflata in mijlocul unei crize economice si a subliniat ca Moscova este gata pentru .

Vladimir Putin merge in China in 20 mai. In cadrul vizitei, ar putea fi semnat contractul care ar permite accesul Gazprom la imensa piata chineza

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in Shanghai in 20 mai, la invitatia omologului sau chinez Xi Jinping, pentru a discuta despre parteneriatul ruso-chinez, in plina criza intre Rusia si tarile occidentale, provocata de situatia din Ucraina, scrie AFP.

Vladimir Putin din ciocolata, de vanzare in Ucraina

Ucrainienii au gasit o metoda noua de a protesta fata de separatistii prorusi din reginile estice care vor alipirea la Rusia. Ciocolatierii din Liov au creat o figurina cu chipul lui Putin si sustin ca e.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )