Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filiala romana a unui gigant din industria farma, implicata intr-o ancheta de coruptie

Antena3 Antena3,
Filiala romana a unui gigant din industria farma, implicata intr-o ancheta de coruptie

Filiala romana a grupului Roche cu sediul la Basel nord), a confirmat vineri ca face obiectul unei anchete cu privire la acordarea de mita in schimbul prescrierii de medicamente impotriva cancerului, relateaza. continuă pe Antena3

Filiala romana a grupului elvetian Roche confirma ca este vizata de o ancheta cu privire la acordarea de mita

Filiala romana a grupului elvetian Roche a confirmat ca este vizata de o ancheta cu privire la acordarea de mita in schimbul prescrierii de tratamente mai scumpe impotriva cancerului, relateaza RTS, citat de Me.

Filiala romana a Roche a confirmat ca este anchetata pentru coruptie

Filiala romana a grupului Roche cu sediul la Basel nord), a confirmat vineri ca face obiectul unei anchete cu privire la acordarea de mita in schimbul prescrierii de medicamente impotriva cancerului, relateaza Radioteleviziunea elvetiana RTS) in.

Ancheta de coruptie la filiala din Romania a unui GIGANT farmaceutic

Filiala din Romania a grupului farmaceutic Roche se afla in centrul unei anchete de coruptie. Compania este implicata intr-un caz de dare de mita in schimbul prescrierii de medicamente impotriva cancerului.

Ghita a cesionat actiunile Asesoft unui offshore din Cipru

Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata de.

Rechizitoriu: Ghita a cesionat actiunile Asesoft SA unui offshore din Cipru care ii apartine

Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )