Libnet.ro
UNICEF

23:00

Filmul Despre oameni si melci, premiat la Valladolid.

România Liberă România Liberă,
Filmul Despre oameni si melci, premiat la Valladolid.

Lungmetrajul Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu, a primit premiul special al juriului la Festivalul International de Film de la Valladolid, care s-a desfasurat intre 20 si 27 octombrie, informeaza un comunicat al casei de productie Libra Film, remis Mediafax. Despre oameni si melci a castigat premiul sectiunii competitionale Meeting Point la categoria lungmetraj, alaturi de pelicula belgiana Time of my life regia: Nic Balthazar), din cadrul celei de-a 57-a editii a . continuă pe România Liberă

Despre oameni si melci, premiat la Festivalul de Film de la Valladolid

La o saptamana de la succesul inregistrat la Festivalul International de Film de la Varsovia, unde a obtinut Premiul Special al Juriului, Despre oameni si melci regia Tudor Giurgiu) adauga un nou trofeu in palmares. Filmul a castigat premiul sectiunii competitionale Meeting Point la categoria lungmetraj ex-aequo cu pelicula belgiana Time of my life, regia Nic Balthazar) din cadrul celei de-a 57-a editii a Festivalului International de Film de la Valladolid 20-27 octombrie).

Filmul Despre oameni si melci, de Tudor Giurgiu, premiat la Valladolid

Lungmetrajul Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu, a primit premiul special al juriului la Festivalul International de Film de la Valladolid, care s-a desfasurat intre 20 si 27 octombrie, informeaza un comunicat al casei de productie Libra Film, remis Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2847 seconds )