Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantele au atras 800 milioane lei, prin doua licitatii pentru obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 800 milioane lei, prin doua licitatii pentru obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras joi 800 milioane lei, prin redeschiderea a doua emisiuni de obligatiuni cu scadenta in august 2016 si, respectiv, in iunie 2021, potrivit unor comunicate remise azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Libra Bank imprumuta 30 milioane lei de la FEI

Fondul European de Investitii FEI) si Libra Internet Bank au anuntat ieri semnarea unui acord, prin care institutia de credit imprumuta 30 milioane lei de la fond, pentru creditarea microintreprinderilor.

Omniasig, profit net de 3,98 milioane lei in primul trimestru

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in primul trimestru prime brute subscrise in valoare totala de 192,07 milioane lei si un profit net de 3,98 milioane lei, conform standardelor IFRS, informeaza un comunicat trimis astazi redactiei.

ANAF ramburseaza in luna iunie TVA de 873,45 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va rambursa in luna iunie suma de 873,45 milioane lei, aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 iunie 2014, transmite un comunicat al institutiei.

Trei persoane, acuzate de frauda cu aproape 3 milioane lei din fonduri europene

Trei persoane au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova pentru acuzatii de frauda cu fonduri europene, cauzand un prejudiciu de aproape 3 milioane lei, transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,1 milioane euro).

Lichiditate de peste 27,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 38 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 38 milioane lei 8,7 milioane euro).

Electrica vrea sa stranga minim 435 milioane euro prin oferta publica

Razvan Nicolescu: Este o dovada de curaj sa incercam 51% listare pe piata de capital din Romania Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni va incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/actiune si 13,5 lei/actiune, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, a declarat ieri Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. Fara sa fie luate in calcul eventualele discounturi care ar putea fi acordate micilor investitori, valoarea ofertei este cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro). Oferta prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa actiuni noi reprezentand 105% din capitalul social va avea trei transe, iar investitorii pot cumpara atat actiuni la Bursa de Valori Bucuresti, cat si certificate globale de depozit GDR-uri) pe piata de la Londra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )