Libnet.ro
UNICEF

20:00

Finantele au imprumutat 300 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani, la un randament de 4,53%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au imprumutat 300 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani, la un randament de 4,53%

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat astazi 300 milioane lei prin obligatiuni cu o maturitate reziduala de patru ani, la un randament de 4,53%, peste costul titlurilor pe cinci ani vandute la inceputul lunii mai, informeaza HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a atras 500 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta de 3 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat joi 500 milioane lei prin vanzare de obligatiuni cu scadenta reziduala de trei ani, la un randament de 4,44%, reprezentand cel mai redus nivel platit pentru obligatiunile in lei din piata interna.

Finantele au imprumutat luni 300 milioane lei, subscrierile bancilor depasind 700 de milioane de lei

Finantele au imprumutat 300 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani, la un randament de 4,53%Ministerul Finantelor Publice a imprumutat luni 300 milioane lei prin obligatiuni cu o maturitate reziduala de patru ani, la un randament de 4,53%, peste costul titlurilor pe cinci ani vandute la inceputul lunii mai, se arata intr-un comunicat transmis de BNR, unde Finantele isi au deschis contul de Trezorerie. Subscrierile bancilor au depasit 700 milioane lei, iar valoarea indicativa a fost de 300 milioane lei. Vezi in atasament comunicatul BNR.

MFP a imprumutat 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 50 milioane lei, la un randament de 4,44% pe an, printr-o licitatie suplimentara celei de joi si organizata doar pentru oferte necompetitive, in care cumparatorii au plasat ordinele indicand numai suma vizata, nu si randamentul.

BT - 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni

Banca Transilvania BT) a strans 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni, dupa ce International Finance Corporation, divizie a Grupului Bancii Mondiale si actionar al bancii, a cumparat cu 8,9 milioane euro toate obligatiunile care i-au fost alocate.

TAROM a limitat pierderile la 66 milioane lei

TAROM anunta ca pe primele patru luni ale acestui an compania a reusit sa continue reducerea pierderilor intr-un ritm mai rapid decat cel estimat in Planul de management, informeaza un comunicat de presa.

iN PRIMUL TRIMESTRU Mechel Campia Turzii - pierderi de 18,8 milioane lei

Combinatul siderurgic Mechel Campia Turzii a raportat, pentru primele trei luni ale anului, pierderi de 18,8 milioane lei, in scadere cu 17,5% fata, in timp ce cifra de adaceri s-a prabusit la 5,2 milioane lei, de la 81,6 milioane lei.

Mechel Campia Turzii - pierderi de 18,8 milioane lei

Combinatul siderurgic Mechel Campia Turzii a raportat, pentru primele trei luni ale anului, pierderi de 18,8 milioane lei, in scadere cu 17,5% fata, in timp ce cifra de adaceri s-a prabusit la 5,2 milioane lei, de la 81,6 milioane lei.

Afacerile Titan au crescut cu 14,4%, la 160 milioane lei

Compania de morarit si panificatie Titan MPN) a avut afaceri de 160,04 milioane lei 35,9 milioane euro) in perioada octombrie 2012 - martie 2013, in crestere cu 14,4%, insa profitul a coborat cu 18,9%, la 1,28 milioane lei.

Doua companii chineze vor sa investeasca 300 milioane euro in mine viabile si Termocentrala Mintia

Doua companii chineze intentioneaza sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile, a declarat directorul.

FNGCIMM, fondul care garanteaza creditele Prima Casa, tinea la Bank of Cyprus depozite de 100 milioane lei, pe care risca sa le piarda

Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), institutie care garanteaza si creditele Prima Casa, a avut un depozit de peste 100 de milioane de lei la Bank of Cyprus, transferat ulterior odata cu restul majoritatii depozitelor la Marfin Bank, scrie Bancherul. ro, citand Mediafax. Existenta unui depozit de o valoare atat de mare constituit de o instituie a statului, precum FNGCIMM, la Bank of Cyprus, este cu atat mai surprinzatoare cu cat este vorba de fonduri publice si nu private, iar banca cipriota avea statut de sucursala, nefiind persoana juridica romana, asadar nu era supravegheata de BNR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )