Libnet.ro
UNICEF

16:30

Firea, despre dosarul Diaspora: Din punctul de vedere al PSD, legea a fost respectata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Firea, despre dosarul Diaspora: Din punctul de vedere al PSD, legea a fost respectata

Gabriela Firea, purtator de cuvant al PSD, a precizat joi, referitor la dosarul Diaspora, ca legea a fost respectata din punct de vedere al formatiunii pe care o reprezinta, ea mentionand ca nu a existat rea-vointa, iar costul politic a fost dureros. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea, despre dosarul Diaspora preluat de DNA: Din punctul de vedere al PSD, legea a fost respectata

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a precizat, joi, referitor la preluarea dosarului Diaspora de catre DNA, ca, din punctul de vedere al formatiunii pe care o reprezinta, legea a fost respectata, ea mentionand ca nu a existat rea-vointa, iar costul politic a fost dureros.

Gabriela Firea, despre dosarul votului in diaspora: Din punctul de vedere al PSD, legea a fost respectata

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, spune ca a fost respectata legea in ceea ce priveste votul din diaspora la prezidentiale, aratand ca nu a existat rea-vointa, iar costul politic a fost dureros.

Laura Codruta Kovesi, declaratii exclusive despre dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu, la Dosarele DNA

Emisiunea Dosarele DNA analizeaza, in aceasta seara, de la ora 20:30, la Prima TV, cazurile in care au fost condamnati Adrian Nastase si Dan Voiculescu. Laura Codruta Kovesi, Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) va vorbi despre dosarul patronului turstului Intact, declarand ca jumatate din prejudiciul de 60 de milioande e euro a fost recuperat.

Problema votului din diaspora nu ramane nerezolvata. Parchetul TRIMITE la DNA dosarul votului din diaspora

UPDATE:Parchetul a anuntat ca va trimite dosarul votului din diaspora la DNA. Una din acuzatii ar fi abuz in serviciu. UPDATE: DNA cere Parchetului General dosarul privind votul din diaspora pentru a-l comasa.

DNA solicita dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale

Procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile inregistrate la votul din diaspora la alegerile prezidentiale. Dosarul se afla in prezent pe rolul Parchetului General. Procurorul general al Romanie.

DNA cere procurorului general Tiberiu Nitu dosarul votului din diaspora pentrua continua ancheta

DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot.

DNA vrea sa preia dosarul voturilor din diaspora, aflat acum la Parchetul instantei supreme

DNA a cerut de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie dosarul privind problemele votului din diaspora, in care sunt cercetate fapte de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale.

Parchetul General preda DNA dosarul votului din diaspora la alegerile prezidentiale

Procurorii DNA au solicitat primirea dosarului legat de neregulile inregistrate la votul din diaspora la alegerile prezidentiale. Parchetul General, pe rolul caruia se afla dosarul, a anuntat ulterior ca va preda d.

Sefa DNA, despre dosarul lui Dan Voiculescu: Aproape jumatate din prejudiciu a fost recuperat. Este o premiera

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro din Dosarul I. a fost recuperat, ceea ce este o premiera pentru justitia din Romania.

VIDEO Expert anticoruptie despre recuperarea prejudiciilor din dosare: Stam foarte prost la executarea hotararilor judecatoresti de catre ANAF. Ar trebui infiintat un cont special pentru sumele care provin din confiscari in materie penala

Romania sta foarte prost la etapa de executare de catre ANAF a hotararilor judecatoresti, rata de recuperare fiind undeva intre 5 si 8%, explica Laura Stefan, expert anticoruptie la Expert Forum, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Pentru o imbunatatire a situatiei, printre altele, ar fi nevoie de o decizie manageriala din partea ANAF prin care sa se infiinteze un cont special in care sa intre doar sumele din executarea hotararilor definitive in materie penala, iar din cadrul institutiei niste persoane ar trebui sa se ocupe numai de asta, considera Laura Stefan.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )