Libnet.ro
UNICEF

23:15

Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie.

Hotnews Hotnews,
 Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie.

Edilul general, Gabriela Firea, a declarat joi ca problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), pentru ca aceasta nu are in subordine, spre exemplu, Centura ocolitoare sau metroul. continuă pe Hotnews

Soferul de BMW implicat in sicanarea cu vatmanul din Capitala avea masina scoasa la vanzare. Cat cerea pe ea

Soferul de BMW implicat in sicanarea in trafic cu un vatman din Capitala a incercat sa-si vanda masina inainte de Craciun.

in plin scandal legat de poluarea din Capitala, ministrul Mediului o schimba din functie pe sefa Garzii de Mediu

In plin scandal legat de poluarea din Capitala, sefa Garzii de Mediu, Gabiela Dorojan, a fost schimbata din functie. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca in urma discutiei cu Dorojan au ajuns la concluzia ca este oportun ca aceasta sa nu mai ocupe functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

Ministrul Mediului, despre poluarea din Capitala: Aceste depasiri alarmante exista, sunt din ce in ce mai mari an de an Costel Alexe da vina pe Primaria Capitalei pentru aceasta situatie

Dupa ce in presa a aparut informatia ca poluarea din Capitala este echivalenta cu cea din Australia, ministrul mediului spune ca desi situatia este ingrijoratoare masuratorile variaza de la ora la alta.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )