Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firma de lactate Bradet, reactie dupa ce ancheta DSV a absolvit-o de vina in cazul bebelusilor infectati

România Liberă România Liberă,
Firma de lactate Bradet, reactie dupa ce ancheta DSV a absolvit-o de vina in cazul bebelusilor infectati

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet din Arges, Marius Badea, planuieste sa dezvolte un proiect in care sa implice consumatorii, astfel incat compania sa urmareasca cu prioritate maxima interesele cetateanului roman. continuă pe România Liberă

Patronul Lactate Bradet: Nu se mai poate reabilita fabrica dupa scandalul cu E.Coli in produse

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet din Arges, Marius Badea, declara ca va inchide productia si ca nu mai crede in reabilitarea unitatii, desi este posibil ca ministrul sa se fi grabit sa arate spre firma.

Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul Lactate Bradet

Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul Lactate Bradet, dupa ce a aparut informatia ca inspectorii veterinari au identificat prezenta bacteriei E-coli in probe prelevate dintr-un lot de 25 de kilograme de branza proaspata de vaci produsa de aceasta unitate, afirma compania.

Lactate Bradet anunta ca opreste productia pana la solutionarea situatiei. Patronul fabricii: Probabil va fi ultima conferinta, eu nu cred ca se poate reabilita fabrica

Marius Badea, patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet care produce, printre altele, branza de vaca in care a fost descoperita bacteria Escherichia Coli, a anuntat marti ca va inchide productia pana la solutionarea situatiei, adaugand ca in opinia sa fabrica nu isi va reveni dupa acest scandal, informeaza muscel-arges. ro.

Proprietarii Lactate Bradet propun crearea unei companii de lactate la care sa participe toti cetatenii care doresc

Proprietarii Lactate Bradet propun crearea unei companii de lactate la care sa participe toti cetatenii care doresc, cu cat doresc, ei urmand sa cedeze toate activele pe care le detin.

in plin scandal, fostul ministru al Economiei a mancat iaurt de la Lactate Bradet

In plin scandal, fostul ministru al Economiei Andrei Gere a mancat iaurt de la Lactate Bradet chiar in timpul unei conferinte de presa, informeaza ziarulargesenilor. ro. Am deplina incredere in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )