Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele ce vor prinde maidanezii din Bucuresti, desemnate de Primarie: Capturarea celor 65.000 de caini, 3 milioane euro

B1 B1,
Firmele ce vor prinde maidanezii din Bucuresti, desemnate de Primarie: Capturarea celor 65.000 de caini, 3 milioane euro

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a semnat la inceputul acestei saptamani contractele cu firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti, pentru prinderea. continuă pe B1

Primaria Capitalei a desemnat firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti. Institutia plateste 219 lei pentru prinderea unui caine. Pentru prinderea celor 65.000 de caini se vor plati circa 3 milioane de euro

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a semnat la inceputul acestei saptamani contractele cu firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti, pentru prinderea unui caine institutia urmand sa plateasca 219 lei, potrivit unui comunicat emis de municipalitate. Firmele care vor opera acest serviciu sunt: ELEN BASIC BUSINESS, BEST MARKETING, si TERRA MARIQUE, ele fiind desemnate in urma unei licitatii la care au participat 7 companii. In prezent se ocupa de prinderea maidanezilor din Capitala 11 masini cu un numar total de 32 de prinzatori. Pana acum ASPA actiona cu trei masini si opt prinzatori.

UPDATE Primaria Capitalei a desemnat firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti. Institutia plateste 219 lei pentru prinderea unui caine. Pentru prinderea celor 65.000 de caini se vor plati circa 3 milioane de euro

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a semnat la inceputul acestei saptamani contractele cu firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti, pentru prinderea unui caine institutia urmand sa plateasca 219 lei, potrivit unui comunicat emis de municipalitate. Firmele care vor opera acest serviciu sunt: ELEN BASIC BUSINESS, BEST MARKETING, si TERRA MARIQUE, ele fiind desemnate in urma unei licitatii la care au participat 7 companii. In prezent se ocupa de prinderea maidanezilor din Capitala 11 masini cu un numar total de 32 de prinzatori. Pana acum ASPA actiona cu trei masini si opt prinzatori. UPDATE Vezi cine sunt actionari la firmele care au castigat licitatia.

Politia face controale la 28 de centre de panificatie din Bucuresti

Politistii controleaza, marti dimineata, 28 de centre de panificatie din Bucuresti. Oamenii legii verifica daca sunt respectate normele si vor sa vada actele de provenienta ale.

Percheztii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov. Ce infractori PERICULOSI cauta politia.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de crima, anunta politia. Este vorba despre o crima comisa in luna august.

ROSIA MONTANA: A zecea zi de proteste. Oamenii au blocat bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti.

15: Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Ca si luni, in jurul orei 22. 45, peste 200 de protestatari au plecat din zona fantanii de la Universitate si au ocupat ambele sensuri de circulatie ale bulevardului Regina Elisabeta. Cordoanele de jandarmi s-au repozitionat pe bulevard la capetele portiunii ocupate de manifestanti, .

Biletele VIP pentru concertul Rednex din Bucuresti s-au epuizat.

Biletele VIP pentru concertul trupei Rednex programat pe 11 octombrie in Bucuresti s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment. Trupa Rednex a pregatit pentru fanii din Romania un show de neuitat, cu distractie, dans si multe amintiri, din care nu vor lipsi piesele Wish You Were Here, Old Pop In An Oak, The Spirit Of The Hawk. Rednex s-a lansat in 1994 si s-a bucurat de un succes ametitor gratie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa Cotton Eye .

Cele mai cautate zone din Bucuresti in luna chiriilor: cum sunt preturile?

Septembrie este luna chiriilor, datorita afluxului de studenti din provincie care isi incep sau continua studiile. Wall-Street. ro a realizat pe baza datelor de la Targul de Chirii , un targ online destinat inchirierilor, organizat in aceasta saptamana.

Imaginea asta, surprinsa in traficul din Bucuresti, i-a innebunit pe straini. Am vrea si noi femei ca ale voastre

N-avem drumuri, n-avem parcari, dar suntem fruntasi atunci cand vine vorba de femei frumoase. Lucru pe care l-au remarcat toti strainii care au venit in tara noastra. Imaginea aceasta, surprinsa in Bucuresti,.

Locuinta din Bucuresti a secretarului de stat Valentin Soneriu a fost sparta.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Valentin Soneriu, a constatat abia duminica seara, cand s-a intors acasa, ca butucul de la usa era spart si lucrurile ii erau ravasite. Politia a venit imediat la fata locului insa a constatat ca din locuinta nu lipsesc bunuri. Secretarul de stat Valentin Soneriu locuieste intr-o casa RAAPPS din sectorul 2 al Capitalei. Sesizarea a fost primita in jurul orei 00. Politistii Sectiei 6 au facut cercetarea la fata locului si urmeaza sa .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )