Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fiul ambasadorului Cristian Istrate, ranit intr-un accident in judetul Sibiu, a murit la spital

B1 B1,
Fiul ambasadorului Cristian Istrate, ranit intr-un accident in judetul Sibiu, a murit la spital

Fiul cel mare al sefului Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit grav in accidentul produs, duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce. continuă pe B1

Accident pe DN1, in Sibiu. Fiul ambasadorului Cristian Istrate, a MURIT.

UPDATE: Fiul cel mare al sefului Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit grav in accidentul produs, duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce masina condusa de tatal sau a fost lovita de alt autoturism, a murit la Spitalul Judetean Sibiu, informeaza Mediafax. Seful Unitatii Primiri Urgente UPU) a Spitalului Judetean Sibiu, medicul Constantin Rosca, a declarat ca pacientul de 23 de ani adus in stare grava la spital in urma .

UPDATE: Fiul cel mare al diplomatului implicat intr-un accident rutier a murit

UPDATE 19:30 -Fiul cel mare al sefului Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit grav in accidentul produs, duminica, pe DN 1, in judetul.

Ministrul Titus Corlatean a transmis un mesaj de condoleante ambasadorului roman Cristian Istrate, al carui fiu a murit duminica intr-un accident

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a transmis un mesaj de condoleante ambasadorului Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, pentru pierderea suferita ca urmare a decesului fiului acestuia, intr-un tragic accident rutier care a avut loc astazi pe teritoriul Romaniei.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde

Cinci romani au decedat, sambata dimineata, in Franta, fiind implicati intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul tarii. Potrivit France Presse, in accident au fost implicate un autoturism.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde. MAE confirma decesul celor cinci cetateni

UPDATE 12:39 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat moartea celor cinci romani, implicati intr-un accident rutier produs sambata in Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: masina victimelor s-a izbit de un camion

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii s-a izbit de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Patru romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Patru romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier din Franta

Cinci barbati de nationalitate romana au murit sambata dimineata intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, rela.

Fiul primarului din Deta, implicat intr-un nou scandal

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a fost implicat, ieri, intr-un scandal in urma caruia un localnic s-a ales cu arcada sparta si ochiul umflat. Incidentul s-a petrecut in centrul orasului sub.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )