Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiul unui primar din Cluj, prins de radar cu 130 km/h: Masina condusa apartine Primariei

B1 B1,
Fiul unui primar din Cluj, prins de radar cu 130 km/h: Masina condusa apartine Primariei

Fiul unui primar din judetul Cluj a fost prins de aparatul radar circuland u o viteza de 130 km/h, intr-o zona in care circulatia este restrictionata la 60 de km/h, relateaza News Cluj. Mai mult, tanarul se. continuă pe B1

Un barbat din Cluj isi alimenteaza masina cu ulei alimentar: Miroase un pic a placinte la semafor, dar merge uns

In urma scumpirilor carburantilor, un barbat din Cluj a decis sa ia masuri. Astfel, a inlocuit benzina cu uleiul alimentar, relateaza Stiri de Cluj. Barbatul a spus ca uleiul este mult mai ieftin. Miroase un.

ANI: Primar din Mehedinti care si-a angajat fiul, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa si penala de catre Ion Cioara, Primar al Comunei Timna, judetul.

Primar din Mehedinti, in conflict de interese administrativ si penal.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca primarul Ion Cioara, din comuna Timna, judetul Mehedinti se afla in conflict de interese in materie administrativa si penala. Ion Cioara a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa, intrucat, in calitate de Primar al Comunei Timna, Jud. Mehedinti, a semnat, la data de 10 iulie 2008, o dispozitie prin care fiul sau este numit in functia de referent debutant la Serviciul situatii de urgenta din cadrul Primarie .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )